Senidah se plaši za život angažovala i obezbeđenje!

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je angažovala privatno obezbeđenje, koje je uz nju 24 sata dnevno.

Zabava 04.08.2021 | 16:46
Senidah se plaši za život angažovala i obezbeđenje!

Kako Kurir saznaje, pevačica je uplašena za svoj život i bezbednost svoje porodice zbog konstantnih pretnji osoba koje su joj nekad vodile karijeru.

Senidah, Senida Hajdarpašić SENIDAH
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Prema pisanju medija od pre nekoliko dana, navodno su nepoznati počinioci bacili bombu na kuću njenog menadžera u Sloveniji. Ceo njen tim je to istog dana demantovao, međutim, saznanja novinara su vrlo pouzdana i postoji mogućnost da Senidini saradnici ne žele da govore o toj temi iz straha za svoju bezbednost.

Upravo iz tog razloga je, kako saznajemo, pevačica angažovala ljude da je čuvaju gde god da se kreće. Prošle nedelje je imala koncert u Severnoj Makedoniji, gde je došla s trojicom momaka, koji su joj non-stop čuvali leđa. Oni su se trudili da budu neprimetni i da ne privlače pažnju, pa dok je Senida pevala, oni su bili smešteni u blizini. Čim je završila nastup, prema rečima našeg izvora s lica mesta, njeno obezbeđenje ju je okružilo i bezbedno odvelo do automobila, a potom su se zajedno uputili ka hotelu.

Senidah
FOTO: PRINTSCREEN

Pokušali smo da dobijemo komentar od njenog tima, ali nam niko nije odgovarao na pozive.

Podsetimo, kroz identičnu situaciju kao Senida pre dve godine prošla je i Maja Berović. Nakon što je prekinula saradnju s ljudima iz Sarajeva, a koji su bliski sa Džalom Bratom i Bubom Korelijem, njoj su bacili bombu na kuću u Beogradu, a potom i pucali na automobil u kome su bili njeni muzičari. I Maja od tada nigde ne ide bez obezbeđenja.

Obračuni na sve strane

Bubi Koreliju zapalili auto

U junu ove godine u Sarajevu je zapaljen auto Bubi Koreliju. U pitanju je bio skupoceni automobil marke "audi", a razlog za to nije poznat. Spekuliše se da je u pitanju obračun estradne mafije. U februaru je Buba takođe bio vinovnik incidenta kada su napadači pucali na njega i njegovog rođaka Omara, koji je tada ranjen.

Buba Koreli
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miki

04.08.2021 18:28

Nije Esreadna mafija neg narko mafija, nemoj pa se ne boj, a za nje ga se sve zna.

ODGOVORITE