Сенидах се плаши за живот ангажовала и обезбеђење!

Сенида Хајдарпашић, познатија као Сенидах, недавно је ангажовала приватно обезбеђење, које је уз њу 24 сата дневно.

Забава 04.08.2021 | 16:46
Сенидах се плаши за живот ангажовала и обезбеђење!

Како Курир сазнаје, певачица је уплашена за свој живот и безбедност своје породице због константних претњи особа које су јој некад водиле каријеру.

Senidah, Senida Hajdarpašić SENIDAH
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Према писању медија од пре неколико дана, наводно су непознати починиоци бацили бомбу на кућу њеног менаџера у Словенији. Цео њен тим је то истог дана демантовао, међутим, сазнања новинара су врло поуздана и постоји могућност да Сенидини сарадници не желе да говоре о тој теми из страха за своју безбедност.

Управо из тог разлога је, како сазнајемо, певачица ангажовала људе да је чувају где год да се креће. Прошле недеље је имала концерт у Северној Македонији, где је дошла с тројицом момака, који су јој нон-стоп чували леђа. Они су се трудили да буду неприметни и да не привлаче пажњу, па док је Сенида певала, они су били смештени у близини. Чим је завршила наступ, према речима нашег извора с лица места, њено обезбеђење ју је окружило и безбедно одвело до аутомобила, а потом су се заједно упутили ка хотелу.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/13/21/2645343_сцреенсхот-19-1_фф.јпг?вер=1627997912" алт="Сенидах" />
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Покушали смо да добијемо коментар од њеног тима, али нам нико није одговарао на позиве.

Подсетимо, кроз идентичну ситуацију као Сенида пре две године прошла је и Маја Беровић. Након што је прекинула сарадњу с људима из Сарајева, а који су блиски са Џалом Братом и Бубом Корелијем, њој су бацили бомбу на кућу у Београду, а потом и пуцали на аутомобил у коме су били њени музичари. И Маја од тада нигде не иде без обезбеђења.

<блоцкqуоте>

<стронг>Обрачуни на све стране

<стронг>Буби Корелију запалили ауто

У јуну ове године у Сарајеву је запаљен ауто Буби Корелију. У питању је био скупоцени аутомобил марке "ауди", а разлог за то није познат. Спекулише се да је у питању обрачун естрадне мафије. У фебруару је Буба такође био виновник инцидента када су нападачи пуцали на њега и његовог рођака Омара, који је тада рањен.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/09/30/11/2002791_сцреенсхот-26_фф.јпг?вер=1627997986" алт="Буба Корели" />
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ <бр />(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мики

04.08.2021 16:28

Није Есреадна мафија нег нарко мафија, немој па се не бој, а за ње га се све зна.

ОДГОВОРИТЕ