Sahranio ženu preminulu od korone a ona se 15 dana posle pojavila živa!

Mutijala Gadaja je 15. maja sahranio telo svoje supruge Girijame (70) koja je, kako se verovalo, preminula od kovida u bolnici u Andra Pradešu u Indiji. U suzama se oprostio od žene a 2. juna, svi su popadali od šoka jer je Mutijalina supruga (žena) se pojavila kući to jest, vratila se kući živa i zdrava..

Zanimljivosti 07.06.2021 | 15:27
Sahranio ženu preminulu od korone a ona se 15 dana posle pojavila živa!

Mutijalina žena je 12. maja primljena u opštu bolnicu  Vijaiavada zbog simptoma kovida. Njenom suprugu bilo je dozvoljeno da je obilazi, ali kada je došao u bolnicu 15. maja, nje nije bilo na kovid odeljenju. Sestre su mu rekle da je došlo do pogoršanja stanja i da je preminula.

Da stvar bude gora, u mrtvačnici su mu predali umotano žensko telo, kako bi mogao voljenu suprugu da sahrani u rodnom selu. Slomljeni Mutijala je telo prevezao do sela. Uplašen da odmota telo kako se neko još ne bi zarazio, istog dana je, kako je mislio, sahranio suprugu prenose indijski mediji

Tu nije bio kraj njegovoj nesreći. Nekoliko dana kasnije, 23. maja, dobio je vest i da je njegov sin Rameš (35) preminuo od posledica kovida u bolnici Kamam.

Porodica u tuzi i očaju, odlučila je da organizuje pomen za dvoje preminulih 1. juna, ali se dan kasnije Girijama pojavila na vratima kuće.

Girijama je kući stigla poprilično ljuta, jer ne samo da je suprug prestao da je obilazi, "već se nije udostojio ni da dođe po nju nakon što je otpuštena iz bolnice". Starici su dali 3.000 rupija da može da se vrati kući.

Iz bolnice su saopštili da je istraga u toku, a lokalni inspektor je rekao da do sada nije bilo prijava za ovakve propuste protiv bolnice u kojoj je Girijama ležala.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pisete

07.06.2021 22:20

Sta se desava u Indiji.Bolje pisite kakve se sve bizarne stvari desavaju kod nas.

ODGOVORITE