Сахранио жену преминулу од короне а она се 15 дана после појавила жива!

Мутијала Гадаја је 15. маја сахранио тело своје супруге Гиријаме (70) која је, како се веровало, преминула од ковида у болници у Андра Прадешу у Индији. У сузама се опростио од жене а 2. јуна, сви су попадали од шока јер је Мутијалина супруга (жена) се појавила кући то јест, вратила се кући жива и здрава..

Занимљивости 07.06.2021 | 15:27
Сахранио жену преминулу од короне а она се 15 дана после појавила жива!

Мутијалина жена је 12. маја примљена у општу болницу  Вијаиавада због симптома ковида. Њеном супругу било је дозвољено да је обилази, али када је дошао у болницу 15. маја, ње није било на ковид одељењу. Сестре су му рекле да је дошло до погоршања стања и да је преминула.

Да ствар буде гора, у мртвачници су му предали умотано женско тело, како би могао вољену супругу да сахрани у родном селу. Сломљени Мутијала је тело превезао до села. Уплашен да одмота тело како се неко још не би заразио, истог дана је, како је мислио, сахранио супругу преносе индијски медији

Ту није био крај његовој несрећи. Неколико дана касније, 23. маја, добио је вест и да је његов син Рамеш (35) преминуо од последица ковида у болници Камам.

Породица у тузи и очају, одлучила је да организује помен за двоје преминулих 1. јуна, али се дан касније Гиријама појавила на вратима куће.

Гиријама је кући стигла поприлично љута, јер не само да је супруг престао да је обилази, "већ се није удостојио ни да дође по њу након што је отпуштена из болнице". Старици су дали 3.000 рупија да може да се врати кући.

Из болнице су саопштили да је истрага у току, а локални инспектор је рекао да до сада није било пријава за овакве пропусте против болнице у којој је Гиријама лежала.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Писете

07.06.2021 20:20

Ста се десава у Индији.Боље писите какве се све бизарне ствари десавају код нас.

ОДГОВОРИТЕ