Ceca slučajno upoznala majku svog dečka!

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović upoznala je navodno i majku svog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

Zabava 16.01.2021 | 14:36
Ceca slučajno upoznala majku svog dečka!

Ceca je navodno već upoznala i Bogdanovu majku Miru, ali ne na uobičajan način, jer Srejovićeva majka nije trenutno u Beogradu.

 

"Bogdanovi roditelji su zaista divni ljudi. Njegov otac Miloš je bivši atletičar, a mama se bavi privatnim biznisom. Oni se nikada nisu mešali u Bogdanove odluke, već su ga uvek podržavali u svemu. Tek nedavno im je rekao da je u vezi sa Cecom, a njih dvoje nisu imali šta da mu zamere. Milošu, njegovom ocu, je sve bilo jasno kada je ugledao sina i primetio koliko je srećan, a to mu je jedino u životu važno", rekao je navodno izvor i dodao:

"Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, rešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom. Baš u trenutku kada je bio sa Ražnatovićevom na ručku, stigao je video-poziv iz Londona. Bogdan je dugo razgovarao sa njom, a onda je u jednom trenutku okrenuo kameru ka Ceci, koja je pozdravila svekrvu. Mira je bila oduševljena i nije krila sreću zbog toga što je njen sin sa jednom tako lepom, uspešnom i pametnom ženom."

Izvor: Kurir.rs Foto: privatna arhiva

 

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ceco

16.01.2021 18:21

Neka je sa srecom.Zasluzila si je.

ODGOVORITE