Evo kako izgleda milionska garderoba Jelene Karleuše

Jelena Karleuša prvi put u karijeri otvara vrata milionskog garderobera: Da, ostaćete bez daha! Kaže, zna da svaka djevojka želi da ima lijepe stvari, ali priznaje da svi brendirani komadi svijeta ništa ne znače ukoliko nemate ono što je najvrjednije.

Zabava 25.12.2020 | 21:11
Evo kako izgleda milionska garderoba Jelene Karleuše

Prvi put u životu, u karijeri, Jelena Karleuša otvorila je vrata svog garderobera i možda na to ništa više ne bi trebalo ni dodati kako bi se "zagolicala" mašta svih onih koji je prate i koji dobro znaju kako se pop zvijezda oblači.

Ekipa telegrafa posjetila je Jelenu u porodičnom domu u kojem još uvek živi sa djecom i suprugom Duškom Tošićem, a porodica se uskoro seli u luksuznu kuću koju su prije nekoliko godina pazarili za oko 2.500.000 evra, od Dragana Stojkovića Piksija.

Prvo što nas je iznenadilo jeste ono u čemu nas je Jelena dočekala. Na sebi je imala komplet sa bade mantilom, u čemu se najčešće šetka po kući pošto joj je to najkomfornije. Sa osmjehom je priznala da je u tom izdanju niko osim najbližih nikada nije vidio, ali da je to "ona Jelena" koju milioni koji je prate ne mogu da vide.

Bosa i raspoložena sprovela nas je kod skupocjene stvari, iako je tri dana pokušavala da skocka prostoriju, kako bi bila pregledna i kako bi uopšte mogla da se snađe u njoj.

Priznala je da je ovo samo dio onoga što posjeduje, te da su stvari bukvalno u svim sobama u kući, ali o konkretnim cijenama nije željela da govori.

No, "švrljanjem" po njenom garderoberu bilo nam je jasno koliko novca leži u ta četiri zida.

Tako smo uočili čizme YSL koje koštaju čak 8.500 evra, Gucci komplet od kristala čija je cijena oko 9.000 evra, Hermès torbe od kojih nijedna nije ispod 15.000 evra, dok neke idu i preko 35.000 evra.

Od brenda Balenciaga ima nekoliko istih modela, ali u različitim bojama i printovima, pa se, kada se to sabere, dolazi do cifre od nekoliko hiljada evra.

Tu su i brendovi kao što su Fendi, Dior, Chanel, Prada, Jacquemus, Givenchy, Versace, Max Mara, Valentino, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Christian Louboutin, Alex Perry...

U ovoj prostoriji ima više od 200 pari cipela. Neke koštaju više stotina evra, a neke idu i do pomenutih 8.500 evra. Kada se pronađe srednja cifra, dolazi se do zaključka da samo u cipelama Jelena ima bar 250.000 evra.

Ništa manje nema u torbama, haljinama, kaputima, odijelima, a silni novci otišli su i na nakit, parfeme, kreme za njegu tijela...

Do konkretne cifre teško je doći, ali nije teško zaključiti da među ovim zidovima "leži" više luksuznih stanova ili kuća u Beogradu.

I, ne, nismo samo snimali "krpice", već i popričali sa Jelenom koja ima vrijedan savjet za devojke, otkriva da često iz luksuznih butika zove banku, ali da vam sve brendirane stvari svijeta ništa ne znače ukoliko nemate ono što je najvrednije.

(Telegraf.rs Foto: Nikola Tomić)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

DRAGO

25.12.2020 22:27

SVE JE OK I SKUPO. ALI MALA JE FALS, KAD BI JOJ GLAVU NASLI NA CESTI NEBI ZNALI OD ČEGA JE

ODGOVORITE
Name

Batar dizajner

25.12.2020 22:30

I ja sam poceo da se bavim dizajniranjem odjece i obuce. Povoljne cijene i visok kvalitet. Ziveli! Vas Batar dizajn ili na engleskom, Batar Design!

ODGOVORITE
Name

SAJO

26.12.2020 00:19

Jesu to Ognjenove sandale iz Grcke ?

ODGOVORITE
Name

Ognjen

26.12.2020 02:07

Pola toga je kupio Vranješ kod Kineza.

ODGOVORITE
Name

Gogi

26.12.2020 05:51

Super kad ima, jedino neznam kad ima toliko para sto kupuje ponekad i kopije, kao sto su je uhvatili na slikama par puta ;-)

ODGOVORITE
Name

Dragan

26.12.2020 07:05

Toje za mene cisto proseravanje. Tolika obuca I odjeca ona nema pojma sta I'ma Al eto neka se prica. Ja Sam najsretniji kad imam jedne cipele nosam dok nepoderem pa opet jovo nanovo.

Name

Hehe

26.12.2020 06:57

Kad se seljančica sa trgovačkom školom dočepa soma fudbalera....garderoba šarena ko ćureće jaje...

ODGOVORITE
Name

Ре Неко

26.12.2020 07:55

Послије свега виђеног ,узећу 300еура помоћи државе, ја славим славу ,ја сам Православка и сва сам туђа и мислим о мом народу.

ODGOVORITE