Ево како изгледа милионска гардероба Јелене Карлеуше

Јелена Карлеуша први пут у каријери отвара врата милионског гардеробера: Да, остаћете без даха! Каже, зна да свака дјевојка жели да има лијепе ствари, али признаје да сви брендирани комади свијета ништа не значе уколико немате оно што је најврједније.

Забава 25.12.2020 | 21:11
Ево како изгледа милионска гардероба Јелене Карлеуше

Први пут у животу, у каријери, Јелена Карлеуша отворила је врата свог гардеробера и можда на то ништа више не би требало ни додати како би се "заголицала" машта свих оних који је прате и који добро знају како се поп звијезда облачи.

Екипа телеграфа посјетила је Јелену у породичном дому у којем још увек живи са дјецом и супругом Душком Тошићем, а породица се ускоро сели у луксузну кућу коју су прије неколико година пазарили за око 2.500.000 евра, од Драгана Стојковића Пиксија.

Прво што нас је изненадило јесте оно у чему нас је Јелена дочекала. На себи је имала комплет са баде мантилом, у чему се најчешће шетка по кући пошто јој је то најкомфорније. Са осмјехом је признала да је у том издању нико осим најближих никада није видио, али да је то "она Јелена" коју милиони који је прате не могу да виде.

Боса и расположена спровела нас је код скупоцјене ствари, иако је три дана покушавала да скоцка просторију, како би била прегледна и како би уопште могла да се снађе у њој.

Признала је да је ово само дио онога што посједује, те да су ствари буквално у свим собама у кући, али о конкретним цијенама није жељела да говори.

Но, "шврљањем" по њеном гардероберу било нам је јасно колико новца лежи у та четири зида.

Тако смо уочили чизме YСЛ које коштају чак 8.500 евра, Гуцци комплет од кристала чија је цијена око 9.000 евра, Хермèс торбе од којих ниједна није испод 15.000 евра, док неке иду и преко 35.000 евра.

Од бренда Баленциага има неколико истих модела, али у различитим бојама и принтовима, па се, када се то сабере, долази до цифре од неколико хиљада евра.

Ту су и брендови као што су Фенди, Диор, Цханел, Прада, Јацqуемус, Гивенцхy, Версаце, Маx Мара, Валентино, Долце & Габбана, Вицториа Бецкхам, Цхристиан Лоубоутин, Алеx Перрy...

У овој просторији има више од 200 пари ципела. Неке коштају више стотина евра, а неке иду и до поменутих 8.500 евра. Када се пронађе средња цифра, долази се до закључка да само у ципелама Јелена има бар 250.000 евра.

Ништа мање нема у торбама, хаљинама, капутима, одијелима, а силни новци отишли су и на накит, парфеме, креме за његу тијела...

До конкретне цифре тешко је доћи, али није тешко закључити да међу овим зидовима "лежи" више луксузних станова или кућа у Београду.

И, не, нисмо само снимали "крпице", већ и попричали са Јеленом која има вриједан савјет за девојке, открива да често из луксузних бутика зове банку, али да вам све брендиране ствари свијета ништа не значе уколико немате оно што је највредније.

(Телеграф.рс Фото: Никола Томић)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ДРАГО

25.12.2020 22:27

СВЕ ЈЕ ОК И СКУПО. АЛИ МАЛА ЈЕ ФАЛС, КАД БИ ЈОЈ ГЛАВУ НАСЛИ НА ЦЕСТИ НЕБИ ЗНАЛИ ОД ЧЕГА ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батар дизајнер

25.12.2020 22:30

И ја сам поцео да се бавим дизајнирањем одјеце и обуце. Повољне цијене и висок квалитет. Зивели! Вас Батар дизајн или на енглеском, Батар Десигн!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЈО

26.12.2020 00:19

Јесу то Огњенове сандале из Грцке ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огњен

26.12.2020 02:07

Пола тога је купио Врањеш код Кинеза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

26.12.2020 05:51

Супер кад има, једино незнам кад има толико пара сто купује понекад и копије, као сто су је ухватили на сликама пар пута ;-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

26.12.2020 07:05

Тоје за мене цисто просеравање. Толика обуца И одјеца она нема појма ста И'ма Ал ето нека се прица. Ја Сам најсретнији кад имам једне ципеле носам док неподерем па опет јово наново.

Name

Хехе

26.12.2020 06:57

Кад се сељанчица са трговачком школом дочепа сома фудбалера....гардероба шарена ко ћуреће јаје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Неко

26.12.2020 07:55

Послије свега виђеног ,узећу 300еура помоћи државе, ја славим славу ,ја сам Православка и сва сам туђа и мислим о мом народу.

ОДГОВОРИТЕ