Tom Kruz pobesneo na snimnju filma: Viče i psuje kolege i preti otkazima!

Tom Kruz na londonskom setu svog novog, sedmog nastavka Nemoguća misija/Mission: Imposible vikao je i ekipi filma pretio otkazima zbog propusta kovid-protokolima za snimanje filmova.

Zabava 16.12.2020 | 20:19
Tom Kruz pobesneo na snimnju filma: Viče i psuje kolege i preti otkazima!

Navodno, kako pišu britanski mediji, postoji audio-snimak kako Kruz viče na ekipu jer su prekršili pravila socijalne distance i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije korona virusa. Snimak je počeo da kruži društvenim mrežama, a prvi ga je objavio The Sun.

Glumčev predstavnik za medije odbio je da komentariše te navode.

"Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste", prenose mediji navodni razgovor Toma Kruza sa zaposlenima.

Nije precizirano šta se desilo, ali filmska ekipa je u London stigla početkom decembra, zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog korona virusa, u februaru, u  Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Kruz je u julu i lično apelovao na norveškog premijera da delove filma snima u Norveškoj prema pravilima karantina u toj zemlji.

Izvor: Kurir.rs/the sun   foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar