„Banjalučka pivara“ bilježi uspjeh u poslovanju na tržištu Srbije

U cilju jačanja pozicije i distribucije proizvoda na tržištu Srbije, „Banjalučka pivara a.d. Banjaluka“ je u februaru 2020. godine osnovala firmu „Banjalučka pivara d.o.o. Beograd“. U ovoj kompaniji ističu da od perioda osnivanja bilježe poslovne uspjehe, kao i da su veoma zadovoljni reakcijama potrošača na brend „Nektar pivo”.

Republika Srpska 11.12.2020 | 10:37
„Banjalučka pivara“ bilježi uspjeh u poslovanju na tržištu Srbije

„Mislim da smo prva kompanija iz Srpske koja je ambiciozno i profesionalno pristupila osvajanju velikog tržišta Srbije. Veoma smo srećni što je mnogo pozitivnih komentara potrošača u Srbiji na naše  „Nektar pivo” i što se o  „Banjalučkoj pivari" već priča u celom regionu.

Posebno nas raduje i uspeh marketinške kampanje, koju smo nedavno plasirali, a koja je u Srbiji potpuni hit. Verujem da će za nekoliko godina prodaja Nektar piva u Srbiji premašiti prodaju Jelena u Republici Srpskoj“, izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor “Banjalučke pivare a.d. Banjaluka”.

„Banjalučka pivara" je jedna od najvećih kompanija u prehrambenoj industriji BiH, a preduzeće u Srbiji iako tek osnovano, ima odličan trend rasta. U posljednja 3 mjeseca, uprkos efektima pandemije, Banjalučka pivara je izvezla oko 500.000 litara Nektar piva u Srbiju.

„Banjalučka pivara“  je jedina pivara u Srpskoj sa gotovo vek i po uspešnog poslovanja,  a verujemo da će i preduzeće u Srbiji beležiti značajne poslovne uspehe.

Srećni smo što potrošačima u Srbiji možemo da ponudimo Nektar pivo i ostale brendove Banjalučke pivare, za kojima postoji veliko interesovanje.

Pored odličnog piva, zanimljivih, drugačijih reklama, veoma sam ponosan na tim mladih, ambicioznih ljudi, koji su puni entuzijazma i vere u ono što radimo,“ izjavio je Rade Vojvodić, direktor „Banjalučka pivara d.o.o. Beograd“. 

(BN)