„Бањалучка пивара“ биљежи успјех у пословању на тржишту Србије

У циљу јачања позиције и дистрибуције производа на тржишту Србије, „Бањалучка пивара а.д. Бањалука“ је у фебруару 2020. године основала фирму „Бањалучка пивара д.о.о. Београд“. У овој компанији истичу да од периода оснивања биљеже пословне успјехе, као и да су веома задовољни реакцијама потрошача на бренд „Нектар пиво”.

Република Српска 11.12.2020 | 10:37
„Бањалучка пивара“ биљежи успјех у пословању на тржишту Србије

„Мислим да смо прва компанија из Српске која је амбициозно и професионално приступила освајању великог тржишта Србије. Веома смо срећни што је много позитивних коментара потрошача у Србији на наше  „Нектар пиво” и што се о  „Бањалучкој пивари" већ прича у целом региону.

Посебно нас радује и успех маркетиншке кампање, коју смо недавно пласирали, а која је у Србији потпуни хит. Верујем да ће за неколико година продаја Нектар пива у Србији премашити продају Јелена у Републици Српској“, изјавио је Илија Шетка, генерални директор “Бањалучке пиваре а.д. Бањалука”.

„Бањалучка пивара" је једна од највећих компанија у прехрамбеној индустрији БиХ, а предузеће у Србији иако тек основано, има одличан тренд раста. У посљедња 3 мјесеца, упркос ефектима пандемије, Бањалучка пивара је извезла око 500.000 литара Нектар пива у Србију.

„Бањалучка пивара“  је једина пивара у Српској са готово век и по успешног пословања,  а верујемо да ће и предузеће у Србији бележити значајне пословне успехе.

Срећни смо што потрошачима у Србији можемо да понудимо Нектар пиво и остале брендове Бањалучке пиваре, за којима постоји велико интересовање.

Поред одличног пива, занимљивих, другачијих реклама, веома сам поносан на тим младих, амбициозних људи, који су пуни ентузијазма и вере у оно што радимо,“ изјавио је Раде Војводић, директор „Бањалучка пивара д.о.о. Београд“. 

(БН)