Lukas progovorio o zelenašima: Neću dati pare!

Folk pevač Aca Lukas (52) doživeo je veliku neprijatnost pre tri dana, kada su mu izvršitelji došli do stana na Voždovcu kako bi naplatili navodno dugovanje koje ima prema Dejanu Popoviću Tigru. Lukasu je usled stresa koji je doživeo pozlilo, te je reagovala Hitna pomoć, a sada je odlučio da iznese više detalja o ovom slučaju.

Zabava 09.11.2020 | 07:16
Lukas progovorio o zelenašima: Neću dati pare!

Dejan Popović Tigar je, kako je Lukas istakao, izvršio malverzaciju.

- Kod mene je sve transparentno! Mogu sve da mi uzmu, ali opet ću ih ja boleti. Zelenaški dug je u pitanju. Pozlilo mi je stvarno bilo. Skočio mi je pritisak strašno - kazao je na početku u "Hit tvitu".

- Svi znaju da mnogo zarađujem, da sam kockao. Nama pevačima će svako da da jer zna da zarađujemo mnogo i možemo da vratimo. Pričao sam već o zelenaškim pozajmicama. Niko nas nije vukao za uši da uzimamo novac. Tom čoveku je nadimak Tigar, onako pretenciozno. Pozajmio sam tih 40.000 evra, na kamatu. Na deset meseci, toliko. Potpisao sam da sam uzeo 80.000, overili u sudu, jer je protivzakonito ono što smo uradili. Vratio sam mu pare posle izvesnog vremena - dodao je Lukas.

- Vremenom su nam odnosi zahladneli. Kasnije sam saznao da me tužio za ovaj novac, doveo je nekog svedoka koji je tvrdio da su Tigrove tvrdnje istinite. Samo sam odjednom dobio presudu. Te pare nikad neću dati, evo da kažem. Neću dati, pa makar me ubili. Imam i ja svedoka, puno svedoka, borićemo se na taj način. Ovo što mi se dešava je iznuda, prevara - zaključio je pevač.

Tigar je, podsetimo, javno rekao svoju stranu priče.

- U toku je zakonsko sudsko izvršenje, radi se o sumi od oko 130.000 evra - precizira Popović za "Blic".

- Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu, na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe, tako da je bespredmetno pričati o prirodi i osnovi duga - dodao je on.

Tigar je dodao da može samo da posavetuje Lukasa da ne odugovlači sa vraćanjem duga, jer su kamate na taj iznos velike.

(Blic)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar