Лукас проговорио о зеленашима: Нећу дати паре!

Фолк певач Аца Лукас (52) доживео је велику непријатност пре три дана, када су му извршитељи дошли до стана на Вождовцу како би наплатили наводно дуговање које има према Дејану Поповићу Тигру. Лукасу је услед стреса који је доживео позлило, те је реаговала Хитна помоћ, а сада је одлучио да изнесе више детаља о овом случају.

Забава 09.11.2020 | 07:16
Лукас проговорио о зеленашима: Нећу дати паре!

Дејан Поповић Тигар је, како је Лукас истакао, извршио малверзацију.

- Код мене је све транспарентно! Могу све да ми узму, али опет ћу их ја болети. Зеленашки дуг је у питању. Позлило ми је стварно било. Скочио ми је притисак страшно - казао је на почетку у "Хит твиту".

- Сви знају да много зарађујем, да сам коцкао. Нама певачима ће свако да да јер зна да зарађујемо много и можемо да вратимо. Причао сам већ о зеленашким позајмицама. Нико нас није вукао за уши да узимамо новац. Том човеку је надимак Тигар, онако претенциозно. Позајмио сам тих 40.000 евра, на камату. На десет месеци, толико. Потписао сам да сам узео 80.000, оверили у суду, јер је противзаконито оно што смо урадили. Вратио сам му паре после извесног времена - додао је Лукас.

- Временом су нам односи захладнели. Касније сам сазнао да ме тужио за овај новац, довео је неког сведока који је тврдио да су Тигрове тврдње истините. Само сам одједном добио пресуду. Те паре никад нећу дати, ево да кажем. Нећу дати, па макар ме убили. Имам и ја сведока, пуно сведока, борићемо се на тај начин. Ово што ми се дешава је изнуда, превара - закључио је певач.

Тигар је, подсетимо, јавно рекао своју страну приче.

- У току је законско судско извршење, ради се о суми од око 130.000 евра - прецизира Поповић за "Блиц".

- Комплетан поступак извршења се води по закону, на основу правоснажне судске пресуде Вишег суда у Београду. Лукас је активно учествовао у том поступку и искористио сва правна средства и жалбе, тако да је беспредметно причати о природи и основи дуга - додао је он.

Тигар је додао да може само да посаветује Лукаса да не одуговлачи са враћањем дуга, јер су камате на тај износ велике.

(Блиц)

 

Коментари / 0

Оставите коментар