Pas prešao 60 kilometara da bi se vratio kući!

Pas čije ime je Dou Dou, i koji je star sedam i po godina, ostavljen je sasvim slučajno na pumpi. Na žalost psa porodica je tek posle nekoliko sati primetila da ga nema u automobilu.

Zanimljivosti 27.10.2020 | 15:50
Pas prešao 60 kilometara da bi se vratio kući!

Ipak Dou verni pas koga je vlasnik zaboravio na benzinskoj stanici prešao je 60 kilometara do kuće za 26 dana, preneli su kineski mediji

Dou Dou je mesec dana pokušavao da dođe do vlasnika.-Dok je vlasnik izgubio nadu da će ikada više videti svog psa.

Kiju, vlasnik ovog psa je rekao lokalnim novinarima da je pretpostavio da je Dou Dou ostao u automobilu dok su on i supruga tražili dete, koje se na kratko bilo izgubilo.

Oni su se sutradan vratili po psa na pumpu i tražili kućnog ljubimca dva sata, ali su odustali.

"Nadali smo se da je preživeo i da ga su ga ljudi dobrog srca usvojili. Kada se vratio bio je skoro neprepoznatljiv, smršao je mnogo, ali je i dalje bio onaj stari. Videlo mu se to u očima, sijao je!" rekao je Qiu za loklane novine Qianjiang evening news.

Kada se Dou Dou pojavio na pragu posle skoro mesec dana, ukućani nisu mogli da veruju.

Ova priča Dou Dou-a čak je zadivila stručnjake za životinje koji su impresionirani sposobnošću ljubimca da pronađe svoj dom.

Ali takođe stručnjaci su tvrdili da je ponašanje Dou Dou-a bilo "slučajno" i upozorili su druge vlasnike da pažljivo paze na svoje ljubimce dok putuju ili se igraju na otvorenom jer ne mogu očekivati isti ishod ako njihovi psi nestanu prenosi Daily Mail.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar