Пас прешао 60 километара да би се вратио кући!

Пас чије име је Доу Доу, и који је стар седам и по година, остављен је сасвим случајно на пумпи. На жалост пса породица је тек после неколико сати приметила да га нема у аутомобилу.

Занимљивости 27.10.2020 | 15:50
Пас прешао 60 километара да би се вратио кући!

Ипак Доу верни пас кога је власник заборавио на бензинској станици прешао је 60 километара до куће за 26 дана, пренели су кинески медији

Доу Доу је месец дана покушавао да дође до власника.-Док је власник изгубио наду да ће икада више видети свог пса.

Кију, власник овог пса је рекао локалним новинарима да је претпоставио да је Доу Доу остао у аутомобилу док су он и супруга тражили дете, које се на кратко било изгубило.

Они су се сутрадан вратили по пса на пумпу и тражили кућног љубимца два сата, али су одустали.

"Надали смо се да је преживео и да га су га људи доброг срца усвојили. Када се вратио био је скоро непрепознатљив, смршао је много, али је и даље био онај стари. Видело му се то у очима, сијао је!" рекао је Qиу за локлане новине Qиањианг евенинг неwс.

Када се Доу Доу појавио на прагу после скоро месец дана, укућани нису могли да верују.

Ова прича Доу Доу-а чак је задивила стручњаке за животиње који су импресионирани способношц́у љубимца да пронађе свој дом.

Али такође стручњаци су тврдили да је понашање Доу Доу-а било "случајно" и упозорили су друге власнике да пажљиво пазе на своје љубимце док путују или се играју на отвореном јер не могу очекивати исти исход ако њихови пси нестану преноси Даилy Маил.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар