Dvije promjene u timu Partizana za Moldaviju

Partizan u četvrtak nastavlja svoj pohod ka Ligi Evrope i to gostovanjem u Moladaviji ekipi Sfintul Georgija u 2. kolu kvalifikacija za ovo takmičenje.

Fudbal 14.09.2020 | 15:41
Dvije promjene u timu Partizana za Moldaviju

U odnosu na prvo kolo kvalifikacija i duel sa letonskim RFS, sa spiska je izostao Rajko Brežančić, koji je teže povredio primicač i odsustvovaće nekoliko sedmica, dok je trener Aleksandar Stanojević “dopisao” novajliju na desnom beku Aleksandra Miljkovića, koji je nedavno stigao u klub umjesto Nemanje Miletića.

Na spisku trenera Stanojevića se nalaze: 

golmani; Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović;

odbrana: Aleksandar Miljković. Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević  

vezni red: Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Nikola Čolić, Denis Stojković, Lazar PavlovIć, Lazar Marković, Sejduba Suma  

napadači: Umar Sadik, Bojan Matić i Nikola Štulić.

Kompletna ekipa Partizana, odnosno igrači koje trener Stanojević odredi za meč sa Sfintul Georgijem, stručni štab i mala delegacija iz kluba (do deset ljudi), koja u sredu putuju u Moldaviju na utakmicu 2. kola Lige Evrope, obaviće u utorak  PCR test na korona virus, jer tako nalaže UEFA.

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom u 19h.

(Kurir sport) 

Komentari / 0

Ostavite komentar