Двије промјене у тиму Партизана за Молдавију

Партизан у четвртак наставља свој поход ка Лиги Европе и то гостовањем у Моладавији екипи Сфинтул Георгија у 2. колу квалификација за ово такмичење.

Фудбал 14.09.2020 | 15:41
Двије промјене у тиму Партизана за Молдавију

У односу на прво коло квалификација и дуел са летонским РФС, са списка је изостао Рајко Брежанчић, који је теже повредио примицач и одсуствоваће неколико седмица, док је тренер Александар Станојевић “дописао” новајлију на десном беку Александра Миљковића, који је недавно стигао у клуб умјесто Немање Милетића.

На списку тренера Станојевића се налазе: 

голмани; Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Александар Поповић;

одбрана: Александар Миљковић. Александар Лутовац, Бојан Остојић, Урош Витас, Маки Бањак, Игор Вујачић, Слободан Урошевић  

везни ред: Александар Шћекић, Милан Смиљанић, Саша Здјелар, Бибрас Натхо, Такума Асано, Филип Стевановић, Никола Чолић, Денис Стојковић, Лазар ПавловИћ, Лазар Марковић, Сејдуба Сума  

нападачи: Умар Садик, Бојан Матић и Никола Штулић.

Комплетна екипа Партизана, односно играчи које тренер Станојевић одреди за меч са Сфинтул Георгијем, стручни штаб и мала делегација из клуба (до десет људи), која у среду путују у Молдавију на утакмицу 2. кола Лиге Европе, обавиће у уторак  ПЦР тест на корона вирус, јер тако налаже УЕФА.

Утакмица је на програму у четвртак са почетком у 19х.

(Курир спорт) 

Коментари / 0

Оставите коментар