Tuga: Preminuo i treći član porodice Livnjak iz Teslića

Zoran Livnjak (45), koji je povrijeđen prije 11 dana u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, preminuo je danas na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, dok je njegova četvorogodišnja ćerka Sofija odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

Republika Srpska 26.08.2020 | 13:20
Tuga: Preminuo i treći član porodice Livnjak iz Teslića

"Uprkos naporima ljekara Klinike, pacijent Z.L. (45) preminuo je jutros od posljedica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći", saopšteno je iz UKC-a.

U saopštenju se dodaje da je četvorogodišnja pacijentkinja S.L, koja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje - Odjeljenje intenzivne njege, odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Ona je u saobraćajnoj nesreći dobila teške povrede glave.

Sofija i Zoran Livnjak povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. avgusta kod Teslića, kojom prilikom su smrtno stardale majka Svjetlana (37) i ćerka Dragana (19) Livnjak.

(Srna) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Re

26.08.2020 12:37

Tuga golema.Ono sto me interesuje je kako se ne spominje nigdje onaj sto je skrivio udes?Je li nece odgovarati ?

ODGOVORITE
Name

Jelka

26.08.2020 14:23

Vozaci audia ne odgovaraju naravno

Name

Teslicka ..milicija..

27.08.2020 04:51

Mene je u sred teslica unazad pet g.na mom pasu udario tip namjerno da kako je rekao naplati dobro slo.osiguranje a policija je iako se vidjelo gdje se sasulo staklo a on usput vratio auto na svoju traku teretila mene a njemu se bratili sa ..djeka aj iti podpisi..

Name

Tuga

26.08.2020 15:16

Stvarno me zanima sta je sa vozacem audija, da li je kriv ... Pitam, koliko se secam ima oko 20 god, verovatno je po mom misljenju kriv! Saznajte ime i prezime pa objavite ... Volio bi da nisam u pravu al ako jeste kriv malo je i dozivotna! Saucesce familiji

ODGOVORITE
Name

Ovo

26.08.2020 19:09

je nezapamcena tragedija.Pa zar cijela porodica?Boze,da bar to jedno dijete prezivi.Ostalima neka je laka crna zemlja.Saucesce svoj njihovoj familiji.