Туга: Преминуо и трећи члан породице Ливњак из Теслића

Зоран Ливњак (45), који је повријеђен прије 11 дана у саобраћајној несрећи код Теслића, преминуо је данас на Клиници за анестезију и интензивно лијечење Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Републике Српске, док је његова четворогодишња ћерка Софија одвојена од апарата за механичку вентилацију.

Република Српска 26.08.2020 | 13:20
Туга: Преминуо и трећи члан породице Ливњак из Теслића

"Упркос напорима љекара Клинике, пацијент З.Л. (45) преминуо је јутрос од посљедица тешких повреда задобијених у саобраћајној несрећи", саопштено је из УКЦ-а.

У саопштењу се додаје да је четворогодишња пацијенткиња С.Л, која је хоспитализована у Клиници за анестезију и интензивно лијечење - Одјељење интензивне његе, одвојена од апарата за механичку вентилацију, а све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су преурањене.

Она је у саобраћајној несрећи добила тешке повреде главе.

Софија и Зоран Ливњак повријеђени су у саобраћајној несрећи која се догодила 15. августа код Теслића, којом приликом су смртно стардале мајка Свјетлана (37) и ћерка Драгана (19) Ливњак.

(Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ре

26.08.2020 12:37

Туга голема.Оно сто ме интересује је како се не спомиње нигдје онај сто је скривио удес?Је ли неце одговарати ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелка

26.08.2020 14:23

Возаци аудиа не одговарају наравно

Name

Теслицка ..милиција..

27.08.2020 04:51

Мене је у сред теслица уназад пет г.на мом пасу ударио тип намјерно да како је рекао наплати добро сло.осигурање а полиција је иако се видјело гдје се сасуло стакло а он успут вратио ауто на своју траку теретила мене а њему се братили са ..дјека ај ити подписи..

Name

Туга

26.08.2020 15:16

Стварно ме занима ста је са возацем аудија, да ли је крив ... Питам, колико се сецам има око 20 год, вероватно је по мом мисљењу крив! Сазнајте име и презиме па објавите ... Волио би да нисам у праву ал ако јесте крив мало је и дозивотна! Сауцесце фамилији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово

26.08.2020 19:09

је незапамцена трагедија.Па зар цијела породица?Бозе,да бар то једно дијете презиви.Осталима нека је лака црна земља.Сауцесце свој њиховој фамилији.