Glumio stomatologa pa uništio ženi zube- šteta 3000 evra!

Član porodice stomatologa sa ludbreškog područja, u Hrvatskoj, prijavljen je zbog nadrilekarstva. On je, prema izveštajima policije, bez znanja vlasnika stomatološke ordinacije radio sa pacijentima.

Zanimljivosti 25.06.2020 | 20:55
Glumio stomatologa pa uništio ženi zube- šteta 3000 evra!

Slučaj je Policijskoj stanici Ludbreg prijavila 45-godišnjakinja koja je od 12. do 18. juna dolazila u stomatološku ordinaciju gde se sa muškarcem, za kog je mislila da je vlasnik ordinacije, dogovorila da joj izradi zubne implante.

Lažni stomatolog je pacijentkinji ugradio implante koji joj nisu odgovarali, a koštali su nekoliko hiljada evra, pa je ona nezadovoljna pruženom uslugom ponovno došla u ordinaciju, gde joj je novac vraćen.

Žena je naknadno u razgovoru sa stvarnim vlasnikom ordinacije utvrdila da je član njegove porodice, bez njegovog znanja i odobrenja, samovoljno otvorio ordinaciju i radio sa pacijentima, iako za spomenute poslove nema završen potrebni fakultet.

Nakon pregleda u stomatološkoj poliklinici, utvrđeno da je usled nestručnog obavljanja posla došlo do ozbiljnih povreda zuba i zubnog mesa pacijentkinje, a izrada novih implanta će je koštati oko 3.000 evra.

Izvor: B92 Foto: ilustracija

Komentari / 0

Ostavite komentar