Глумио стоматолога па уништио жени зубе- штета 3000 евра!

Члан породице стоматолога са лудбрешког подручја, у Хрватској, пријављен је због надрилекарства. Он је, према извештајима полиције, без знања власника стоматолошке ординације радио са пацијентима.

Занимљивости 25.06.2020 | 20:55
Глумио стоматолога па уништио жени зубе- штета 3000 евра!

Случај је Полицијској станици Лудбрег пријавила 45-годишњакиња која је од 12. до 18. јуна долазила у стоматолошку ординацију где се са мушкарцем, за ког је мислила да је власник ординације, договорила да јој изради зубне импланте.

Лажни стоматолог је пацијенткињи уградио импланте који јој нису одговарали, а коштали су неколико хиљада евра, па је она незадовољна пруженом услугом поновно дошла у ординацију, где јој је новац враћен.

Жена је накнадно у разговору са стварним власником ординације утврдила да је члан његове породице, без његовог знања и одобрења, самовољно отворио ординацију и радио са пацијентима, иако за споменуте послове нема завршен потребни факултет.

Након прегледа у стоматолошкој поликлиници, утврђено да је услед нестручног обављања посла дошло до озбиљних повреда зуба и зубног меса пацијенткиње, а израда нових импланта ће је коштати око 3.000 евра.

Извор: Б92 Фото: илустрација

Коментари / 0

Оставите коментар