Banjaluka: Kakav klaster, takav i njihov demanti

Rijaliti političari napadaju Agape, tunele, krivi sat na Trgu Krajine liječeći očigledno svoje komplekse raznih vrsta i nedostatak intelekta. Sačuvaćemo dostojanstvo i odbraniti se od uvlačenja nas u političko blato, iz koga vire dva rijaliti političara u pokušaju.

Republika Srpska 22.06.2020 | 16:29
Banjaluka: Kakav klaster, takav i njihov demanti

Tako, u najkraćem, glasi demanti restorana „Agape“ nakon što je objavljeno da su se dva junaka pobila za njihovom „trpezom ljubavi“ i to u gluvo doba noći kada zaključci Republičkog štaba važe isključivo za budale i sirotinju.

Da je demanti drugačije napisan, da je napisan onako kako bi demanti nekog restorana valjda trebao da bude napisan, pošten čovjek bi možda i povjerovao da je cijela drama oko radnog vremena Dodikovog ugostiteljskog servisa režirana u prostorijama opozicione omladine.

Nesrećni pisac još nesrećnijeg demantija ne vidi da rijaliti političari napadanjem svega živog i neživog možda zaista liječe kompleske raznih vrsta, ali kako napadanjem svega život i neživog rijaliti političari liječe nedostatak intelekta?

Grešni pisar ne vidi da je „odbraniti se od uvlačenje nas u političko blato“ pisala bedevija čiji je jedini obrazovni kapital diploma osnovne škole iz Ljubuškog, kao što ne vidi da nikako ne mere „iz koga vire“, jer se „koga“ odnosi na živo, a „kojeg“ na neživo biće. Što je sasvim razumljivo, jer ne može se jednom rukom kusati suši, a drugom prevrtati bukvar.

Plasirani demanti zapravo i nije demanti; to je politički pamflet, krivi navod uprave restorana sa kojim je Ugostiteljski servis Vlade RS u martu prošle godine potpisao ugovor za posluživanje hrane u iznosu od 25.000 maraka. Od restorana sa vrhunskim geo-strateškim, finansijskim i grumanskim pedigreom čovjek bi očekivao demanti koji miriši na sufle, nikako saopštenje koje se osjeća na pokvarena kuvana jaja.

Plasirani demanti, da privodimo raspravu kraju, najviše podsjeća na predivna skupštinska prepucavanja prepuna prasadi, fiskalnih računa i fakultetskih diploma. Što će reći da smo postali ono što nam je parlament, a ne znam da li može grđe i gore od toga. Birali smo prema sebi, a onda su nam se rasprave izabranih vratile kao eho da bi postale naša jedina zakletva i mjera prema kojoj ćemo da trošimo ovaj jedva život. 

(izvor.ba)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Mesaja

22.06.2020 14:46

O restoranu "Agape" ne bih trošio rijeci. Svako dobronamjeran zna i više nego dovoljno i o restoranu, kao i propisanom radnom vremenu i nadležnostima institucija. Pohvalio bih rijetke, koji se bore za pravo Srpskog jezika na postojanje i opstanak u neizobličenom obliku, u ovom toru.

ODGOVORITE
Name

BL_1965

22.06.2020 14:56

Banja Luka je ogrezla u kriminalu, pocev od policije, sudova i.., a politicare da ne spominjem!

Name

Клоц

22.06.2020 15:47

Какав напад, такав и деманти.

Name

Rialty Politicar u pokusaju

22.06.2020 16:31

Zar to nije bio Vucic; politicki pobacaj. Ah, to oni misle!

Name

Zlata vrijedi

22.06.2020 16:48

Restoran Agape je i te kako potreban da u njega dolazi sektaški šljam i da se ne mješa sa normalnim svjetom.Zato podrška za Agape sa parolom "Ne izlazite vani"

Name

INTELEKTUALNO BAS

22.06.2020 14:48

E CUDO JEDNO. CITAM SVE NEKOLIKO DESETLJECA, ALI OVAKAV KAFANSKI DEMANTI NIKAD NISAM VIDEO. MORAM PRIZNATI IPAK DA JE OBRNUTO PROPORCIONALAN INTELEKTUALNOM RANGU 99 ODSTO POSJETILACA.NARAVNO TE RIJALITI KAFANICE. RANG JE NEKAD BIO U SUMATOVCU. A I BANJALUKA JE SELJACKI OCVALA.

ODGOVORITE
Name

Glamoč

22.06.2020 15:23

Da li ovaj restoran zaslužuje ovaj naziv?

ODGOVORITE
Name

marko

22.06.2020 15:54

Agape znaci i zblanut,a ne samo gozba ljubavi

ODGOVORITE
Name

Pravda za davida

22.06.2020 16:11

u tom reatoranu se okuplja sav šljam od ljudi i omladine a 80% njih nisu banjalučani,a restoran i jeste od ugostiteljskog servisa jer ga i vodi direktor Ugost.Servisa RS a i sef kuhinje se vodi da radi u ugost.servisu a radi u oba agapea i tamo prima platu. Da imaju m... bivši ojadjeni radnici Boske treba sve da istjeraju odande i vrate objekat narodu i gradu BL Boska je nekad bila simbol BL danas samo poznata nažalost po Agapeu gdje se samo tatini sinovi drogiraji i piju i šire bemoral i blud nad ovo malo omladine sto je ostalo u BL,imaju li oni vjere u biolo šta jer u boga sigurno nevjeruju

ODGOVORITE
Name

Милокрад

22.06.2020 20:16

Бањолучка област је кластер сваке врсте болести. Физичке и менталне.

ODGOVORITE
Name

B. L....L.Buka

23.06.2020 07:03

Banjaluka i agape su prvi klaster rs i bih u kriminalu...

ODGOVORITE
Name

Ccc

23.06.2020 15:42

Nije ni da branim niti osudjujem... No me interesa ? ali zasto niko ne spominje ostala mjesta koja rade "do zore" svi samo spominju Agape a vjerojatno ne bi ni njega da ne znaju ciji je ?

ODGOVORITE