Dečak koji je pobegao u autu dobio prliku da se provoza u Lambordžiniju!

Avantura petogodišnjeg Adriana Zamarripija, koji je pobegao u automobilu svojih roditelja kako bi sebi "kupio" Lambordžini i koga je uhvatila policija na autoputu dobila je svoj nastavak.

Zanimljivosti 07.05.2020 | 17:44
Dečak koji je pobegao u autu dobio prliku da se provoza u Lambordžiniju!

Potez dečaka kao i obrazovanje njegovih roditelja mnogi su osudili, a kako se čini ne i mnogobrojni vlasnici Lambordžinija koje je oduševila upornost i hrabrost 5-godišnjaka.

Mnogi od njih ponudili si porodici Zamarripi da provozaju dečaka, a ponudu Jeremyja Nevesa porodica je i prihvatila. Adrian je dobio priliku provozati se u mat crnom Huracanu i tako je ispunio svoj san, piše ABC 33/40.

Jeremy Neves svoj potez objasnio je na Facebooku i naveo:

" Sada razumem zašto tako malo dece kad odraste prati svoje snove. Svaka televizijska stanica objavila je ovu priču i bilo je na hiljade komentara o 'nagrađivanju lošeg ponašanja' i 'taj klinac trebao bi biti kažnjen' i svakojakih ružnih komentara o njegovim roditeljima i 'strancu s Lambom' (meni). Želite li znati što je bila prva pomisao koju sam ja imao kad sam čuo tu priču? Taj dečak će imati srećan i uspešan život. I ja sam roditelj. Razumijem važnost obrazovanja naše dece... Ali moj izbor je uključiti edukaciju i ohrabrenje u dobre karakteristike, ne samo u loše izbore.

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

Komentari / 0

Ostavite komentar