Дечак који је побегао у ауту добио прлику да се провоза у Ламборџинију!

Авантура петогодишњег Адриана Замаррипија, који је побегао у аутомобилу својих родитеља како би себи "купио" Ламборџини и кога је ухватила полиција на аутопуту добила је свој наставак.

Занимљивости 07.05.2020 | 17:44
Дечак који је побегао у ауту добио прлику да се провоза у Ламборџинију!

Потез дечака као и образовање његових родитеља многи су осудили, а како се чини не и многобројни власници Ламборџинија које је одушевила упорност и храброст 5-годишњака.

Многи од њих понудили си породици Замаррипи да провозају дечака, а понуду Јеремyја Невеса породица је и прихватила. Адриан је добио прилику провозати се у мат црном Хурацану и тако је испунио свој сан, пише АБЦ 33/40.

Јеремy Невес свој потез објаснио је на Фацебооку и навео:

" Сада разумем зашто тако мало деце кад одрасте прати своје снове. Свака телевизијска станица објавила је ову причу и било је на хиљаде коментара о 'награђивању лошег понашања' и 'тај клинац требао би бити кажњен' и свакојаких ружних коментара о његовим родитељима и 'странцу с Ламбом' (мени). Желите ли знати што је била прва помисао коју сам ја имао кад сам чуо ту причу? Тај дечак ће имати срећан и успешан живот. И ја сам родитељ. Разумијем важност образовања наше деце... Али мој избор је укључити едукацију и охрабрење у добре карактеристике, не само у лоше изборе.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар