Emina prvi put o pomirenju sa Mustafom: Žao mi je što smo se razvodili!

Emina Jahović ponovo je u ljubavi sa bivšim mužem Mustafom Sandalom! U prvom intervjuu posle pomirenja, poznata pevačica je navodno izjavila da se kaje što se razvela od turske muzičke zvezde, s kojom ima dva sina.

Zabava 22.02.2020 | 13:03
Emina prvi put o pomirenju sa Mustafom: Žao mi je što smo se razvodili!

- Dve godine posle razvoda nas dvoje smo opet nerazdvojni, ako se ne čujemo ili ne vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nešto loše nije desilo. Imamo lep odnos, mislim da drugima možemo da budemo dobar primer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša deca nisu smela da ispaštaju, a s vremenom smo opet postali bliski - izjavila je Emina na početku.

Na pitanje da li su je u rodnom Novom Pazaru osudili zbog razvoda Emina je rekla:

- Ranije, dok sam odrasla u Novom Pazaru, kad bi neka žena zatražila razvod mnogi bi je osuđivali i ispala bi crna ovca. Danas je to drugačije, mnogo brakova ne opstaje. Međutim, sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda, žao mi je zbog toga. Ma bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli! Ali izgleda da nam je bila takva sudbina.

Potom je usledilo pitanje o njenoj bogatoj udaji, a da pevačica sve vreme ipak bila fokusirana na svoju karijeru, naporno radila - pevala i glumila u jednoj turskoj seriji i da li planira možda da se oproba o još nečemu u budućnosti.

- Već dugo spremam liniju šminke, koju hoću uskoro da plasiram na tržište. To mi oduzima mnogo vremena, pa ne stižem da se bavim muzikom. Moraću bolje da se organizujem. Imam utisak da mi je dan prekratak - izjavila je Emina.

Kao poslednje Emina je prokomentarisala i utiske s koncerta Nataše Bekvalac.

- Nadam se da ću uskoro i ja da napravim koncert. Sviđa mi se što u Srbiji mukotrpnim radom moraš da zaslužiš punu Arenu, ne možeš da je napuniš preko noći. Na njenom koncertu sam otpevala nekoliko pesama i imala sam neviđenu tremu. Što se tiče priče oko pronalaženja pravog muškarca, Nataša i ja nismo pričale o tome, ali joj želim svu sreću u pronalaženju, onog pravog. Ona pršti od seksipila, divna je majka i zaslužuje muškarca koji će je držati kao malo vode na dlanu - završila je pevačica.

Izvor: informer/alo.rs Foto: instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar