Емина први пут о помирењу са Мустафом: Жао ми је што смо се разводили!

Емина Јаховић поново је у љубави са бившим мужем Мустафом Сандалом! У првом интервјуу после помирења, позната певачица је наводно изјавила да се каје што се развела од турске музичке звезде, с којом има два сина.

Забава 22.02.2020 | 13:03
Емина први пут о помирењу са Мустафом: Жао ми је што смо се разводили!

- Две године после развода нас двоје смо опет нераздвојни, ако се не чујемо или не видимо само један дан, одмах се забринем да му се нешто лоше није десило. Имамо леп однос, мислим да другима можемо да будемо добар пример. Ето, наставили смо да функционишемо. Наша деца нису смела да испаштају, а с временом смо опет постали блиски - изјавила је Емина на почетку.

На питање да ли су је у родном Новом Пазару осудили због развода Емина је рекла:

- Раније, док сам одрасла у Новом Пазару, кад би нека жена затражила развод многи би је осуђивали и испала би црна овца. Данас је то другачије, много бракова не опстаје. Међутим, синови Јавуз и Јаман прошли су кроз трауму због нашег развода, жао ми је због тога. Ма било би боље да се Мустафа и ја нисмо развели! Али изгледа да нам је била таква судбина.

Потом је уследило питање о њеној богатој удаји, а да певачица све време ипак била фокусирана на своју каријеру, напорно радила - певала и глумила у једној турској серији и да ли планира можда да се опроба о још нечему у будућности.

- Већ дуго спремам линију шминке, коју хоћу ускоро да пласирам на тржиште. То ми одузима много времена, па не стижем да се бавим музиком. Мораћу боље да се организујем. Имам утисак да ми је дан прекратак - изјавила је Емина.

Као последње Емина је прокоментарисала и утиске с концерта Наташе Беквалац.

- Надам се да ћу ускоро и ја да направим концерт. Свиђа ми се што у Србији мукотрпним радом мораш да заслужиш пуну Арену, не можеш да је напуниш преко ноћи. На њеном концерту сам отпевала неколико песама и имала сам невиђену трему. Што се тиче приче око проналажења правог мушкарца, Наташа и ја нисмо причале о томе, али јој желим сву срећу у проналажењу, оног правог. Она пршти од сексипила, дивна је мајка и заслужује мушкарца који ће је држати као мало воде на длану - завршила је певачица.

Извор: информер/ало.рс Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар