Čomor prozvao Radu pred kamerama: Tako rade amateri!

Voditelj Goran Čomor je u svojoj emisiji "Pred fajront" na BN televiziji uputio oštre prozivke Radi Manojlović zbog toga što se nije odazivala na njegove pozive i poruke.

Zabava 21.02.2020 | 21:45
Čomor prozvao Radu pred kamerama: Tako rade amateri!

Na samom početku emisije voditelj i domaćin pohvalio je sve svoje goste koji su mu se odazvali na poziv i koje je rado ugostio u emisiji, a potom se u kameru obratio Radi.

- Rado Manojlović, ako gledaš možda ovu emisiju, javi se na poruku ili barem odgovori, jer ovako rade profesionalci, a amateri tako kao ti - rekao je Čomor.

Potom se obratio jednoj od gošći emisije, Biljani Sečivanović, nazivajući je profesionalcem.

- Ti si profesionalac, ti se uvek lepo javiš. I odgovoriš na svaku poruku. A šta se dogodi u glavama... - rekao joj je Goran, a na to se nadovezala i Biljana.

- To je prvo osnovna kultura, nevezano za to statusno, na lestvici ko se gde nalazi. Osnovni red je odgovoriti na poziv ili poruku nekom - izjavila je pevačica.

Inače kroz novu emisiju Gorana Čomora  koja se emituje na BN televiziji gostovale su mnoge velike zvezde domaće esrtrade a u sutrašnjoj emisiji ugostiće i Nadu Topčagić. Tako će gledaoci imati priliku da uživaju hitovima ove  pevačice, uživo otpevanim, koji su obeležili njenu dugogodišnju karijeru.

BN 

Komentari / 0

Ostavite komentar