Чомор прозвао Раду пред камерама: Тако раде аматери!

Водитељ Горан Чомор је у својој емисији "Пред фајронт" на БН телевизији упутио оштре прозивке Ради Манојловић због тога што се није одазивала на његове позиве и поруке.

Забава 21.02.2020 | 21:45
Чомор прозвао Раду пред камерама: Тако раде аматери!

На самом почетку емисије водитељ и домаћин похвалио је све своје госте који су му се одазвали на позив и које је радо угостио у емисији, а потом се у камеру обратио Ради.

- Радо Манојловић, ако гледаш можда ову емисију, јави се на поруку или барем одговори, јер овако раде професионалци, а аматери тако као ти - рекао је Чомор.

Потом се обратио једној од гошћи емисије, Биљани Сечивановић, називајући је професионалцем.

- Ти си професионалац, ти се увек лепо јавиш. И одговориш на сваку поруку. А шта се догоди у главама... - рекао јој је Горан, а на то се надовезала и Биљана.

- То је прво основна култура, невезано за то статусно, на лествици ко се где налази. Основни ред је одговорити на позив или поруку неком - изјавила је певачица.

Иначе кроз нову емисију Горана Чомора  која се емитује на БН телевизији гостовале су многе велике звезде домаће есртраде а у сутрашњој емисији угостиће и Наду Топчагић. Тако ће гледаоци имати прилику да уживају хитовима ове  певачице, уживо отпеваним, који су обележили њену дугогодишњу каријеру.

БН 

Коментари / 0

Оставите коментар