Radina bol za majkom ne prolazi ni posle 14 godina!

Popularna pevačica Rada Manojlović (34) važi za jednu pozitivnu i uvek nasmejanu mladu zvezdu, međutim, Rada već godinama unazad veliku tugu nosi sa sobom, koja je prisutna od kada je izgubila majku.

Zabava 02.12.2019 | 16:00
Radina bol za majkom ne prolazi ni posle 14 godina!
Radina mama Mirjana 2005. godine izgubila je bitku sa opakom bolešću, a kako vreme prolazi pevačici pokojna mama sve više nedostaje.

- Fali mi mama - faliće mi na svakom dočeku, na svakom rođendanu, svakoj Novoj godini koja prođe onako na kalendaru, a ja brojim koliko je od kad nje nema... To je nešto što me uvek seti, ali ja to naravno brzo izbacim iz glave - priznaje Rada.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ona zasluzuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa ❤️ Moja lepotica, moj heroj i andjeo ❤️Mirjana❤️

Објава коју дели Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) дана


Pevačica će u novogodišnjoj noći sa Bobanom Rajevićem pevati u Beogradu u jendom prestoničkom klubu, a njen dečko Haris Berković u najluđoj noći nastupiće u Beču. Iako za Novu godinu neće biti zajedno, Rada Harisu priprema misteriozan poklon.

Manojlovićeva je otkrila da li sebi i Harisu u 2020. godini želi prinovu.

- Mi to i dalje odlažemo iz razloga što čovek ne može da nas pohvata, nikada nismo kući - to je malo nezgodno, tako da bismo morali da se smirimo, ili on ili ja - objasnila je kroz smeh Rada za Pink.



Izvor:Telegraf.rs Foto:Instagram printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jeca

02.12.2019 15:15

preslatki ste oboje nek vas bog cuva

ODGOVORITE