Радина бол за мајком не пролази ни после 14 година!

Популарна певачица Рада Манојловић (34) важи за једну позитивну и увек насмејану младу звезду, међутим, Рада већ годинама уназад велику тугу носи са собом, која је присутна од када је изгубила мајку.

Забава 02.12.2019 | 16:00
Радина бол за мајком не пролази ни после 14 година!
Радина мама Мирјана 2005. године изгубила је битку са опаком болешћу, а како време пролази певачици покојна мама све више недостаје.

- Фали ми мама - фалиће ми на сваком дочеку, на сваком рођендану, свакој Новој години која прође онако на календару, а ја бројим колико је од кад ње нема... То је нешто што ме увек сети, али ја то наравно брзо избацим из главе - признаје Рада.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм

Она заслузује да знате како је изгледала и колико је била лепа ❤️ Моја лепотица, мој херој и андјео ❤️Мирјана❤️

Објава коју дели Радмила РАДА МАНОЈЛОВИЦ (@радаманојловиц) дана


Певачица ће у новогодишњој ноћи са Бобаном Рајевићем певати у Београду у јендом престоничком клубу, а њен дечко Харис Берковић у најлуђој ноћи наступиће у Бечу. Иако за Нову годину неће бити заједно, Рада Харису припрема мистериозан поклон.

Манојловићева је открила да ли себи и Харису у 2020. години жели принову.

- Ми то и даље одлажемо из разлога што човек не може да нас похвата, никада нисмо кући - то је мало незгодно, тако да бисмо морали да се смиримо, или он или ја - објаснила је кроз смех Рада за Пинк.



Извор:Телеграф.рс Фото:Инстаграм принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јеца

02.12.2019 15:15

преслатки сте обоје нек вас бог цува

ОДГОВОРИТЕ