Žena doživela infarkt objašnjavajući sinu matematički zadatak!

Jedna 36-godišnja majka iz Kine doživela je srčani udar, ona se mnogo iznervirala jer njen sin nije mogao da razume kako da reši matematički zadatak tj. problem. Događaj se desio početkom meseca novembra

Zanimljivosti 01.12.2019 | 20:00
Žena doživela infarkt objašnjavajući sinu matematički zadatak!
Roditeljstvo ponekad zna i može biti prilično teško. Kao i frustrirajući pokušaj da se detetu objasni neki matematički zadatak-problem , kao u ovom slučaju!

36-godišnja Vang, hitno je prebačena u bolnicu. Jer ona je pretrpela srčani udar dok je radila odnosno objašnjavala 9-godišnjem sinu matematički zadatak.

Majka dečaka je objašnjavala problem iz matematike i toliko se iznervirala da umalo joj srce nje bukvalno stalo od stresa odnosno napetosti

"Objašnjavala sam mu mnogo puta zadatak, ali on ga još uvek nije shvatao. Bila sam toliko ljuta da sam mogla eksplodirati! Odjednom mi se srce počelo ubrzano da kuca i nisam mogla da pravilno dišem.", rekla je 36-godišnja majka Vang kineskim novinarima.

Srećom, Vang je brzo shvatila da s njom nešto nije u redu pa je odmah pozvala je supruga koji ju je odvezao u bolnicu. Tamošnji doktori dijagnostfikovali su mladoj majci infarkt miokarda, obično poznat kao srčani udar, i rekli su da je imala sreće što je tako brzo stigla u bolnicu.

"Stigla je na vreme! Da je zakasnila koji minut to ju je moglo koštati života odnosno prestanka rada srca", rekao je doktor Jang Ksiaokue.

Treba napomenuti da iako su frustracija i ljutnja možda bili okidač za srčani udar, verovatno ima tu i drugih osnovnih uzroka, poput loše prehrane i sedećeg načina života.

"To se obično događa s mlađim roditeljima. To nije samo zbog zbog neuravnotežene prehrane, to nastaje i zbog psiholoških emocija. Većina pacijenata koji imaju ovaj problem su mlade majke ", rekao je kineski doktor Ksiaokue.

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar