Жена доживела инфаркт објашњавајући сину математички задатак!

Једна 36-годишња мајка из Кине доживела је срчани удар, она се много изнервирала јер њен син није могао да разуме како да реши математички задатак тј. проблем. Догађај се десио почетком месеца новембра

Занимљивости 01.12.2019 | 20:00
Жена доживела инфаркт објашњавајући сину математички задатак!
Родитељство понекад зна и може бити прилично тешко. Као и фрустрирајући покушај да се детету објасни неки математички задатак-проблем , као у овом случају!

36-годишња Ванг, хитно је пребачена у болницу. Јер она је претрпела срчани удар док је радила односно објашњавала 9-годишњем сину математички задатак.

Мајка дечака је објашњавала проблем из математике и толико се изнервирала да умало јој срце ње буквално стало од стреса односно напетости

"Објашњавала сам му много пута задатак, али он га још увек није схватао. Била сам толико љута да сам могла експлодирати! Одједном ми се срце почело убрзано да куца и нисам могла да правилно дишем.", рекла је 36-годишња мајка Ванг кинеским новинарима.

Срец́ом, Ванг је брзо схватила да с њом нешто није у реду па је одмах позвала је супруга који ју је одвезао у болницу. Тамошњи доктори дијагностфиковали су младој мајци инфаркт миокарда, обично познат као срчани удар, и рекли су да је имала срец́е што је тако брзо стигла у болницу.

"Стигла је на време! Да је закаснила који минут то ју је могло коштати живота односно престанка рада срца", рекао је доктор Јанг Ксиаокуе.

Треба напоменути да иако су фрустрација и љутња можда били окидач за срчани удар, вероватно има ту и других основних узрока, попут лоше прехране и седец́ег начина живота.

"То се обично догађа с млађим родитељима. То није само због због неуравнотежене прехране, то настаје и због психолошких емоција. Вец́ина пацијената који имају овај проблем су младе мајке ", рекао је кинески доктор Ксиаокуе.

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар