Amsterdam: Ubijen vlasnik picerije Goran Savić

U pucnjavi u Amsterdamu ubijen je vlasnik picerije Goran Savić (49), a teško ranjen Jovan Đurović, inače brat pokojnog Luke Đurovića, bliskog saradnika Luke Bojovića.
 
 

Svijet 23.10.2019 | 21:36
Amsterdam: Ubijen vlasnik picerije Goran Savić
Pucnjava se odigrala u piceriji, a radnik jednog od susednih lokala kaže da ga je šef pozvao rekavši da je izbila pucnjava. 

"Rekao mi je da ranjeni leže na zemlji i da je jedan od njih naš komšija, vlasnik picerije. Dok sam stigao, čuo sam da je umro", dodao je.Šta se sve dešavalo uoči pucnjave nije još poznato. Sat pre ubistva, Savić, za koga kažu da je do pre nekoliko godina živeo u Nišu, je sedeo u lokalu i pio kafu. U jednom trenutku, muškarac je ušetao u lokal i zapucao."Upucao je vlasnika picerije. Naš kuvar je u prvi mah pomislio da nije neko u kuhinji nešto ispustio, a onda je shvatio da su to bili pucnji. Jedan muškarac je istrčao napolje vrišteći", rekao je menadžer obližnjeg lokala. 

Jedan od svedoka kaže da je Savić upucan u grlo pred ženom.

Drugi pak kažu da je Savić, inače Đurovićev prijatelj, kada je video naoružane napadače, skočio ispred Đurovića kako bi ga svojim telom zaštitio od metaka!

"Skočio je ispred njega kao ljudski štit", rekao je jedan od očevidaca.

Dva mladića koja su biciklima prolazila tom ulicom čula su pucnje."Videli smo čoveka kako leži na zemlji okružen grupom ljudi. Svi su bili šokirani", rekao je jedan od njih. 

Nedugo nakon pucnjave uhapšen je jedan osumnjičeni, a za drugim se traga.

(Kurir.rs/De Telegraaf)
 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pokoj mu duši

24.10.2019 14:06

I hvala Srbima za svu pomoć. Da ih ne bi, e bilo bi gadno. Srbija od Tokija preko Utrehta do Mančestera.

ODGOVORITE