Javno izvinjenje mame, tetke i sestre

Javno izvinjenje, objavljeno u Subotičkim novinama od 11. oktobra postalo je hit na društvenim mrežama, a u komentarima ovog “oglasa” nižu se čestitke.  

Srbija 12.10.2019 | 22:31
Javno izvinjenje mame, tetke i sestre
– Izvinjavamo se sinu, sestriću i bratu Luki Skenderoviću, kralju, što nismo vjerovali daće diplomirati u roku – poručuju mama, tetka i sestra.

Za sada nije poznato čija je bila ideja da se tri najbliskije Lukine ženske osobe izvine na ovaj način i da li je možda u pitanju bila opklada, ali kako Blic saznaje u redakciju Subotičkih novina došla je tetka.– Ispričala je da Lukina majka, ona i sestra nisu vjerovale u njega kada je upisao fakultet i to su mu tada i rekle. Ispostavilo se da je momak završio fakultet i one su htjele na ovaj način da mu se izvine. To je i kod nas izazvalo mnogo simpatija. Pitala je za cijenu i našalili smo se da će to sada mnogo da je košta. Lukina tetka je zamolila da izvinjenje ne izgleda kao ostali klasični oglasi. Pokazali smo joj “diploma”. Prihvatila je – kažu za Blic u Subotičkim novinama. 

Izvinjenje Luki objavljeno je na devetoj strani ovih novina i čim se stranica otvori “bode oči”.

– Bravo Luka. Kralju! Divno! Svaka čast. Tako treba. Ovo je prejako. Sjajna objava. Srećno i puno pozdrava iz Australije. Genijalno. Ti si ponos – samo su neki od komentara na internetu ispod izvinjenja koje su majka, tetka i sestra uputile Luki.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mirko c.

13.10.2019 06:50

Tacno mi je zao Perice Djokica njemu se nema ko izvinuti.

ODGOVORITE
Name

Mogli

15.10.2019 05:52

su ga pohvaliti i na drugi nacin za mene je ovo providno i porodicna stvar!

ODGOVORITE