Јавно извињење маме, тетке и сестре

Јавно извињење, објављено у Суботичким новинама од 11. октобра постало је хит на друштвеним мрежама, а у коментарима овог “огласа” нижу се честитке.  

Србија 12.10.2019 | 22:31
Јавно извињење маме, тетке и сестре
– Извињавамо се сину, сестрићу и брату Луки Скендеровићу, краљу, што нисмо вјеровали даће дипломирати у року – поручују мама, тетка и сестра.

За сада није познато чија је била идеја да се три најблискије Лукине женске особе извине на овај начин и да ли је можда у питању била опклада, али како Блиц сазнаје у редакцију Суботичких новина дошла је тетка.



– Испричала је да Лукина мајка, она и сестра нису вјеровале у њега када је уписао факултет и то су му тада и рекле. Испоставило се да је момак завршио факултет и оне су хтјеле на овај начин да му се извине. То је и код нас изазвало много симпатија. Питала је за цијену и нашалили смо се да ће то сада много да је кошта. Лукина тетка је замолила да извињење не изгледа као остали класични огласи. Показали смо јој “диплома”. Прихватила је – кажу за Блиц у Суботичким новинама. 

Извињење Луки објављено је на деветој страни ових новина и чим се страница отвори “боде очи”.

– Браво Лука. Краљу! Дивно! Свака част. Тако треба. Ово је прејако. Сјајна објава. Срећно и пуно поздрава из Аустралије. Генијално. Ти си понос – само су неки од коментара на интернету испод извињења које су мајка, тетка и сестра упутиле Луки.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мирко ц.

13.10.2019 06:50

Тацно ми је зао Перице Дјокица њему се нема ко извинути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Могли

15.10.2019 05:52

су га похвалити и на други нацин за мене је ово провидно и породицна ствар!

ОДГОВОРИТЕ