Predsjednik Vučić primio vrlo teške poruke od Grenela

Predsjednik Vučić primio je "vrlo teške" poruke od specijalnog izaslanika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine, Ričarda Grenela, piše Blic.

Srbija 11.10.2019 | 08:52
Predsjednik Vučić primio vrlo teške poruke od Grenela
Pozivajući se na nezvanična saznanja, list piše da je razgovor srpskog predsjednika sa američkim ambasadorom u Njemačkoj bio "veoma težak" i da "Grenelove poruke nisu nimalo lake za predsjednika Vučića".

Navodi se da je sastanak Vučića i Grenela trajao duže od sata, a da je bilo teško, kažu, vidi se i po tome što predsjednik nije želio da daje izjave.

Pozivajući se na neimenovani izvor, Blic piše da je predsjednik nakon sastanka rekao saradnicima da ne želi da daje izjave i da je tražio vrijeme da razmisli o sadržini razgovora i o sljedećim potezima.

Isti izvor otkriva da je razgovor Vučića i Grenela bio korektan, pun poštovanja, ali, navodi se, "veoma težak za Srbiju".

Sagovornik lista kaže da je "za sve ove godine, Vučić prvi put sam sastavio službenu bilješku".

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Podrska Vucic-u

11.10.2019 07:15

Savjete i drugacije misljenje treba u svakom slucaju saslusati. Ali pritiske ili mijesanje u unutrasnje stvari treba odbaciti. Demokratski procesi zahtijevaju vrijeme zrenja, samo se na precac odlucuje ratom - tome rat i sluzi! Puno strpljenja i mudrosti nasem predsjedniku Vucic-u!

ODGOVORITE
Name

Re

11.10.2019 08:20

Treba li tako biti kad se Rusija mijesa?

Name

Realno

11.10.2019 08:22

Narode bez obzira koje komentare pisali bice kao i do sad kako AMERIKA kaze i zahtjeva

Name

Чича

11.10.2019 09:56

Може Русија, или како се Србија Русија и америћка администрација договоре.

ODGOVORITE