Предсједник Вучић примио врло тешке поруке од Гренела

Предсједник Вучић примио је "врло тешке" поруке од специјалног изасланика Доналда Трампа за преговоре Београда и Приштине, Ричарда Гренела, пише Блиц.

Србија 11.10.2019 | 08:52
Предсједник Вучић примио врло тешке поруке од Гренела
Позивајући се на незванична сазнања, лист пише да је разговор српског предсједника са америчким амбасадором у Њемачкој био "веома тежак" и да "Гренелове поруке нису нимало лаке за предсједника Вучића".

Наводи се да је састанак Вучића и Гренела трајао дуже од сата, а да је било тешко, кажу, види се и по томе што предсједник није желио да даје изјаве.

Позивајући се на неименовани извор, Блиц пише да је предсједник након састанка рекао сарадницима да не жели да даје изјаве и да је тражио вријеме да размисли о садржини разговора и о сљедећим потезима.

Исти извор открива да је разговор Вучића и Гренела био коректан, пун поштовања, али, наводи се, "веома тежак за Србију".

Саговорник листа каже да је "за све ове године, Вучић први пут сам саставио службену биљешку".

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Подрска Вуциц-у

11.10.2019 07:15

Савјете и другације мисљење треба у сваком слуцају саслусати. Али притиске или мијесање у унутрасње ствари треба одбацити. Демократски процеси захтијевају вријеме зрења, само се на прецац одлуцује ратом - томе рат и слузи! Пуно стрпљења и мудрости насем предсједнику Вуциц-у!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2019 08:20

Треба ли тако бити кад се Русија мијеса?

Name

Реално

11.10.2019 08:22

Народе без обзира које коментаре писали бице као и до сад како АМЕРИКА казе и захтјева

Name

Чича

11.10.2019 09:56

Може Русија, или како се Србија Русија и америћка администрација договоре.

ОДГОВОРИТЕ