Prijetnje Radomanu zbog komentarisanja suđenja!

Reagovala policija! Nekadašnji fudbalski sudija Miroslav Radoman prijavio je da je primio pretnje telefonom od nepoznate osobe zbog čega su reagovali Tužilaštvo i policija u Novom Sadu.

Fudbal 09.10.2019 | 21:56
Prijetnje Radomanu zbog komentarisanja suđenja!
Miroslav Radoman, bivši fudbalski sudija i predsednik Sudijske komisije prijavio je da ga je nepoznata osoba više puta zvala i uznemiravala preko mobilnog telefona i pretila mu zbog njegovih komentara koje je u medijima davao povodom suđenja utakmica Superlige, pre svih Napredak - Crvena zvrezda.

Na njegovu prijavu reagovalo je Tužilaštvo i policija u Novom Sadu, prenosi "Kurir".

Istraga je u toku, a delo je okarakterisano kao krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Radoman je u razgovoru za "Danas" komentarisao da u Srbiji danas bolje prolaze sudije koje su spremne za "kombinacije" od onih koji su van tih priča.

"Sudijska komisija FSS ne delegira sudije po sposobnosti već po željama klubova, interesnih grupa… Ova Sudijska komisija nema karakter, pa iz toga proizilazi da nemaju ni autoritet. Zato ni ne objavljuju javno svoje odluke već sve svodi na medijske natpise da li je neki arbitar pogrešio ili ne. Dovoljno je da pogledate biografije ljudi koji sede u Sudijskoj komisiji i biće vam jasno zašto oni nemaju kapacitet za ozbiljne odluke i zašto su neke sudije degradirane i kažnjene kada dobro vode utakmice, a napreduju oni koji imaju najspornije odluke", između ostalog je rekao za "Danas" Miroslav Radoman.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar