Пријетње Радоману због коментарисања суђења!

Реаговала полиција! Некадашњи фудбалски судија Мирослав Радоман пријавио је да је примио претње телефоном од непознате особе због чега су реаговали Тужилаштво и полиција у Новом Саду.

Фудбал 09.10.2019 | 21:56
Пријетње Радоману због коментарисања суђења!
Мирослав Радоман, бивши фудбалски судија и председник Судијске комисије пријавио је да га је непозната особа више пута звала и узнемиравала преко мобилног телефона и претила му због његових коментара које је у медијима давао поводом суђења утакмица Суперлиге, пре свих Напредак - Црвена зврезда.

На његову пријаву реаговало је Тужилаштво и полиција у Новом Саду, преноси "Курир".

Истрага је у току, а дело је окарактерисано као кривично дело угрожавања сигурности.

Радоман је у разговору за "Данас" коментарисао да у Србији данас боље пролазе судије које су спремне за "комбинације" од оних који су ван тих прича.

"Судијска комисија ФСС не делегира судије по способности већ по жељама клубова, интересних група… Ова Судијска комисија нема карактер, па из тога произилази да немају ни ауторитет. Зато ни не објављују јавно своје одлуке већ све своди на медијске натписе да ли је неки арбитар погрешио или не. Довољно је да погледате биографије људи који седе у Судијској комисији и биће вам јасно зашто они немају капацитет за озбиљне одлуке и зашто су неке судије деградиране и кажњене када добро воде утакмице, а напредују они који имају најспорније одлуке", између осталог је рекао за "Данас" Мирослав Радоман.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар