Borba za Šupet - mačku čuvenog Karla Lagerfelda

Maca Šupet je više od sedam godina prela u naručju "cara mode" Karla Lagerfelda. Otkako je preminuo u februaru 2019, nije bilo vesti o njegovoj ljubimici.

Zanimljivosti 27.08.2019 | 09:10
Borba za Šupet - mačku čuvenog Karla Lagerfelda
Pod heštegom #whereischoupette fanovi i pratioci tragali su za bilo kakvim znakom njenog života, a posle dužeg vremena Šupet se krajem jula javila kratkom porukom: "Bonjour". Bila je to, međutim, samo najava njenog velikog povratka.



Na veliko iznenađenje obožavalaca, pojavila se na još jednom mestu: kako prenosi RTL.de, dugogodišnji telohranitelj Karla Lagerfelda otvorio je novi nalog za Šupet.

Petnaestog avgusta, tačno na njen osmi rođendan, na njemu je objavljena poruka:



- Hvala svima koji pitaju za mene. Ne brinite, posle duge faze tugovanja danas se već mnogo bolje osećam.

Od tog trenutka, gotovo 3.000 obožavalaca više puta dnevno može da vidi i pročita šta je novo u životu "madam" sa raskošnim krznom - naravno, na francuskom jeziku.



Očigledno je da joj je više nego dobro.

Ešli Čudin, koja je od 2012. zadužena za Šupetine odnose sa javnošću, ponovo je aktivirala "Choupettes Diary" (Šupetin dnevnik), Instagram nalog na kome ima skoro 300.000 pratilaca.



U najnovijem postu maca je objasnila kako se oseća:

- Predugo sam živela u tatinoj senci. Sada imam priliku da sama sebi budem muza i inspirišem ostale mačke i ljude.



Jedna mačka, dva naloga. "Frankfurter algemajne cajtung" pozabavio se ovom činjenicom i izneo sumnju da se između Ešli Čudin i bivšeg Lagerfeldovog telohranitelja rasplamsao sukob oko brenda "Šupet". Francuski magazin "Figaro" prenosi da njegova vrednost iznosi između 195 i 300 miliona dolara.

(stylebook.de)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BOLESNO

27.08.2019 10:44

ODVRATNO.

ODGOVORITE
Name

M

01.09.2019 01:16

Kako se niko ne otima za kravu muzaru.