Борба за Шупет - мачку чувеног Карла Лагерфелда

Маца Шупет је више од седам година прела у наручју "цара моде" Карла Лагерфелда. Откако је преминуо у фебруару 2019, није било вести о његовој љубимици.

Занимљивости 27.08.2019 | 09:10
Борба за Шупет - мачку чувеног Карла Лагерфелда
Под хештегом #wхереисцхоупетте фанови и пратиоци трагали су за било каквим знаком њеног живота, а после дужег времена Шупет се крајем јула јавила кратком поруком: "Боњоур". Била је то, међутим, само најава њеног великог повратка.



На велико изненађење обожавалаца, појавила се на још једном месту: како преноси РТЛ.де, дугогодишњи телохранитељ Карла Лагерфелда отворио је нови налог за Шупет.

Петнаестог августа, тачно на њен осми рођендан, на њему је објављена порука:



- Хвала свима који питају за мене. Не брините, после дуге фазе туговања данас се већ много боље осећам.

Од тог тренутка, готово 3.000 обожавалаца више пута дневно може да види и прочита шта је ново у животу "мадам" са раскошним крзном - наравно, на француском језику.



Очигледно је да јој је више него добро.

Ешли Чудин, која је од 2012. задужена за Шупетине односе са јавношћу, поново је активирала "Цхоупеттес Диарy" (Шупетин дневник), Инстаграм налог на коме има скоро 300.000 пратилаца.



У најновијем посту маца је објаснила како се осећа:

- Предуго сам живела у татиној сенци. Сада имам прилику да сама себи будем муза и инспиришем остале мачке и људе.



Једна мачка, два налога. "Франкфуртер алгемајне цајтунг" позабавио се овом чињеницом и изнео сумњу да се између Ешли Чудин и бившег Лагерфелдовог телохранитеља распламсао сукоб око бренда "Шупет". Француски магазин "Фигаро" преноси да његова вредност износи између 195 и 300 милиона долара.

(стyлебоок.де)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БОЛЕСНО

27.08.2019 10:44

ОДВРАТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

01.09.2019 01:16

Како се нико не отима за краву музару.