Bajern krio detalje o Kutinju, Barsa otkrila!

U saopštenju Bajerna navodi se da su se s Barselonom dogovorili da ne otkrivaju pojedinosti oko pozajmice, ali klub iz Španije očigledno nije "ispoštovao dogovor" pošto je objavio sve detalje.

Fudbal 19.08.2019 | 17:11
Bajern krio detalje o Kutinju, Barsa otkrila!
Prilikom "zaključenja" transfera klubovi se dogovaraju i oko toga šta će napisati u saopštenjima za javnost, međutim izgleda da su Barselona i Bajern preskočili taj dio!

Informacija o pozajmici Filipea Kutinja objavljena je na zvaničnim internet prezentacijama Bajerna i Barselone, ali utisak je da se klubovi nisu baš usaglasli oko toga koje detalje transfera će predstaviti navijačima.

Naime, Bajern je na svom sajtu objavio da se sa Barselonom dogovorio da "finansijski detalji ne budu objavljeni", dok je klub iz Španije uradio baš suprotno!

U saopštenju Barselone, iz koje Kutinjo odlazi poslije godinu i po dana na jednogodišnju pozajmicu u Minhen, navodi se da će klub iz Bavarske platiti 8,5 miliona evra i KOMPLETNU platu igraču, dok potom postoji opcija otkupa ugovora za 120 miliona evra.

Posmatrano iz perspektive oba kluba, uopšte ne čudi što su na različite načine prezentovali završetak uspješnih pregovora oko Filipea Kutinja.

Bajern ne želi da navijači znaju da su preuzeli sve brige oko Kutinja na sebe, nakon što nisu uspjeli da dovedu Sanea, Zijeha ili Hadson-Odoija, dok Barselona želi da njihovi navijači znaju da igrača nisu dali "budzašto" poslije jednog od najvećih transfera ikada (145 miliona evra).

Ipak, pomalo je neozbiljno što to nisu rekli jedni drugima prije izlaženja u javnost...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar