Бајерн крио детаље о Кутињу, Барса открила!

У саопштењу Бајерна наводи се да су се с Барселоном договорили да не откривају појединости око позајмице, али клуб из Шпаније очигледно није "испоштовао договор" пошто је објавио све детаље.

Фудбал 19.08.2019 | 17:11
Бајерн крио детаље о Кутињу, Барса открила!
Приликом "закључења" трансфера клубови се договарају и око тога шта ће написати у саопштењима за јавност, међутим изгледа да су Барселона и Бајерн прескочили тај дио!

Информација о позајмици Филипеа Кутиња објављена је на званичним интернет презентацијама Бајерна и Барселоне, али утисак је да се клубови нису баш усагласли око тога које детаље трансфера ће представити навијачима.

Наиме, Бајерн је на свом сајту објавио да се са Барселоном договорио да "финансијски детаљи не буду објављени", док је клуб из Шпаније урадио баш супротно!

У саопштењу Барселоне, из које Кутињо одлази послије годину и по дана на једногодишњу позајмицу у Минхен, наводи се да ће клуб из Баварске платити 8,5 милиона евра и КОМПЛЕТНУ плату играчу, док потом постоји опција откупа уговора за 120 милиона евра.

Посматрано из перспективе оба клуба, уопште не чуди што су на различите начине презентовали завршетак успјешних преговора око Филипеа Кутиња.

Бајерн не жели да навијачи знају да су преузели све бриге око Кутиња на себе, након што нису успјели да доведу Санеа, Зијеха или Хадсон-Одоија, док Барселона жели да њихови навијачи знају да играча нису дали "будзашто" послије једног од највећих трансфера икада (145 милиона евра).

Ипак, помало је неозбиљно што то нису рекли једни другима прије излажења у јавност...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар