Novak već misli o sljedećoj tituli: Volim Njujork!

Najbolji teniser svijeta poslije neodbranjenog trofeja u Sinsinatiju već razmišlja o novom izazovu - US Openu, koji startuje za nedelju dana, a na kojem je takođe trijumfovao prošle godine.

Tenis 19.08.2019 | 14:58
Novak već misli o sljedećoj tituli: Volim Njujork!
Novak Đoković nije uspio da odbrani trofej na mastersu u Sinsinatiju, ali nastavlja dalje. Poslije poraza od Danila Medvedeva u polufinalu turnira u Ohaju, uvidio je na čemu bi morao dodatno na poradi prije nego što stigne novi izazov.

A on dolazi uskoro, za nedelju dana. U Njujorku će startovati US Open, posljednji grend slem sezone, na kojem će Đoković, takođe, braniti prošle godine osvojeni trofej.

"Izgubio sam polufinale u Sinsinatiju, ali nisam mnogo grešio u tom meču. Poražen sam od igrača koji je odigrao nevjerovatno. U svojoj igri uglavnom gledam pozitivne stvari, pa ću se u narednih nedelju dana skoncentrisati da još napredujem i odradim dobre pripreme za US Open", rekao je Đoković.

Najbolji teniser svijeta u Njujorku će juriti četvrti trofej u karijeri, nakon što je podigao pehar 2011, 2015. i prošle godine, kada je u finalu savladao Huana Martina del Potra.

"Spreman sam za treninge pred US Open. Volim Njujork, uslove na tom turniru, igranje na centralnom terenu. Boriću se za titulu, kao i svi ostali, jer smatram da imam svoje šanse. Osjećam se dobro i radujem se nastupu na US Openu", poručio je prvi reket sveta.

US Open, 139. izdanje tog turnira, biće na programu od 26. avgusta do 8. septembra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar