Новак већ мисли о сљедећој титули: Волим Њујорк!

Најбољи тенисер свијета послије неодбрањеног трофеја у Синсинатију већ размишља о новом изазову - УС Опену, који стартује за недељу дана, а на којем је такође тријумфовао прошле године.

Тенис 19.08.2019 | 14:58
Новак већ мисли о сљедећој титули: Волим Њујорк!
Новак Ђоковић није успио да одбрани трофеј на мастерсу у Синсинатију, али наставља даље. Послије пораза од Данила Медведева у полуфиналу турнира у Охају, увидио је на чему би морао додатно на поради прије него што стигне нови изазов.

А он долази ускоро, за недељу дана. У Њујорку ће стартовати УС Опен, посљедњи гренд слем сезоне, на којем ће Ђоковић, такође, бранити прошле године освојени трофеј.

"Изгубио сам полуфинале у Синсинатију, али нисам много грешио у том мечу. Поражен сам од играча који је одиграо невјероватно. У својој игри углавном гледам позитивне ствари, па ћу се у наредних недељу дана сконцентрисати да још напредујем и одрадим добре припреме за УС Опен", рекао је Ђоковић.

Најбољи тенисер свијета у Њујорку ће јурити четврти трофеј у каријери, након што је подигао пехар 2011, 2015. и прошле године, када је у финалу савладао Хуана Мартина дел Потра.

"Спреман сам за тренинге пред УС Опен. Волим Њујорк, услове на том турниру, играње на централном терену. Борићу се за титулу, као и сви остали, јер сматрам да имам своје шансе. Осјећам се добро и радујем се наступу на УС Опену", поручио је први рекет света.

УС Опен, 139. издање тог турнира, биће на програму од 26. августа до 8. септембра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар