Priča Patrisa Evre: Zašto ne idem kod Ronalda!

Francuz je ove nedelje ostavio fudbal, a za sobom je osim niza trofeja i velikih uspeha ostavio i sjajne anegdote. Ona o Kristijanu Ronaldu možda je i najbolja.

Fudbal 31.07.2019 | 08:38
Priča Patrisa Evre: Zašto ne idem kod Ronalda!
Tokom fudbalske karijere, Patris Evra (38) ostao je upamćen kao jedan od najboljih levih bekova svoje generacije, član šampionske generacije Mančester junajteda i kao veliki "pozitivac", koji je na društvenim mrežama širio dobro raspoloženje.

O njegovoj karijeri je poznato sve ili najveći deo. Ponikao je u italijanskim klubovima Marsala i Monca, fudbalsko ime stekao je u Nici i Monaku, a zvezdane vrhove dostizao je u Mančester junajtedu. Potom je nastupao i za Juventus, Olimpik Marsej i Vest Hem, pa je tokom 20 godina dugačkog puta upoznao i sarađivao sa nizom velikih igrača.

Jedan od svakako najvećih među njima bio je Kristijano Ronaldo (34), sa kojim je Evra igrao tri godine u Junajtedu i tamo doživeo sjajne trenutke, usključujući i osvajanje Lige šampiona u čuvenom, dramatičnom moskovskom finalu protiv Čelsija.

Francuz i Portugalac bili su bliski dok su živeli u Mančesteru, a iz tog druženja nastala je i sjajna anegdota. Jedna je od najboljih koje je Evra ispričao.

"Nikad ne bih otišao na ručak u Ronaldovoj kući. Taj tip je lud. Volim ga, volim te Kristijano, ali nemoj da me opet zoveš".

Potom je opisao scenu koja zaista izaziva smeh.

"Bilo je to posle jednog treninga, kada me je Kristijano pozvao da ručamo u njegovoj kući. Pristao sam, stigli smo i za velikim stolom čekala nas je njegova porodica. Naravno, na stolu je stajala samo voda, uz veliku salatu i belo meso".

"Počeo sam da jedem i pitao sam ga: 'Nema sosa ili nečeg sličnog?', a on mi je rekao 'Ne, ne...'. I stvarno nemam ništa protiv zdrave hrane. To nije bio problem, već što nismo ni završili, a on me je zvao u dvorište, da se dodajemo loptom na dva dodira".

"PočelI smo to da igramo, a posle toga me je pozvao na bazen. Počeo sam da plivam, pa sam otišao u saunu i samo sam ga pogledao. Rekao sam mu: 'Znaš, pozvao si me na ručak, a upravo smo imali trening. Pristao sam da dođem da ručamo, a odradili smo još jedan trening. Sledeći put neću prihvatiti tvoj poziv' "

"Volim ga, ali ne bih ponovo otišao", dodao je Evra u intervjuu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar