Прича Патриса Евре: Зашто не идем код Роналда!

Француз је ове недеље оставио фудбал, а за собом је осим низа трофеја и великих успеха оставио и сјајне анегдоте. Она о Кристијану Роналду можда је и најбоља.

Фудбал 31.07.2019 | 08:38
Прича Патриса Евре: Зашто не идем код Роналда!
Током фудбалске каријере, Патрис Евра (38) остао је упамћен као један од најбољих левих бекова своје генерације, члан шампионске генерације Манчестер јунајтеда и као велики "позитивац", који је на друштвеним мрежама ширио добро расположење.

О његовој каријери је познато све или највећи део. Поникао је у италијанским клубовима Марсала и Монца, фудбалско име стекао је у Ници и Монаку, а звездане врхове достизао је у Манчестер јунајтеду. Потом је наступао и за Јувентус, Олимпик Марсеј и Вест Хем, па је током 20 година дугачког пута упознао и сарађивао са низом великих играча.

Један од свакако највећих међу њима био је Кристијано Роналдо (34), са којим је Евра играо три године у Јунајтеду и тамо доживео сјајне тренутке, ускључујући и освајање Лиге шампиона у чувеном, драматичном московском финалу против Челсија.

Француз и Португалац били су блиски док су живели у Манчестеру, а из тог дружења настала је и сјајна анегдота. Једна је од најбољих које је Евра испричао.

"Никад не бих отишао на ручак у Роналдовој кући. Тај тип је луд. Волим га, волим те Кристијано, али немој да ме опет зовеш".

Потом је описао сцену која заиста изазива смех.

"Било је то после једног тренинга, када ме је Кристијано позвао да ручамо у његовој кући. Пристао сам, стигли смо и за великим столом чекала нас је његова породица. Наравно, на столу је стајала само вода, уз велику салату и бело месо".

"Почео сам да једем и питао сам га: 'Нема соса или нечег сличног?', а он ми је рекао 'Не, не...'. И стварно немам ништа против здраве хране. То није био проблем, већ што нисмо ни завршили, а он ме је звао у двориште, да се додајемо лоптом на два додира".

"ПочелИ смо то да играмо, а после тога ме је позвао на базен. Почео сам да пливам, па сам отишао у сауну и само сам га погледао. Рекао сам му: 'Знаш, позвао си ме на ручак, а управо смо имали тренинг. Пристао сам да дођем да ручамо, а одрадили смо још један тренинг. Следећи пут нећу прихватити твој позив' "

"Волим га, али не бих поново отишао", додао је Евра у интервјуу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар