Ivona i anđeli

Društvene mreže za Ivonu Aleksić, predstavljale su način zabave. Način da se poveže sa starim prijateljima, da upozna nove, da otputuje posredstvom fotografija, nađe neku zanimljivu modnu kombinaciju, inspiraciju, dobar recept i ideju za jelo i prosto način da prekrati vrijeme.

Zanimljivosti 05.07.2019 | 15:43
Ivona i anđeli
Ipak fotografije koje je dijelila, način na koji je prezentovala momente iz života koji su njoj bili interesantni dopao se mnogima, te je danas profil na Instagramu frau Aleksić, jedan od omiljenih i vrlo poznat svim korisnicima ove platforme. Majka Jane, Ive i Mile kaže da ni sama nije slutila da će je ljudi na ulici zaustavljati, tražiti da se fotografišu sa njom i da će na neki način postati popularna.

Ivona se trudi da sa svojim djevojčicama provodi vrijeme što kvalitetnije, a kako je stalno sa njima trudi se da vrijeme posvete i učenju, i da razvija njihove talente. Kako je internet mač sa dvije oštrice, ponekada je nailazila i na loše komentare, ali kaže da ipak na sreću preovladavaju oni pozitivni koji je bodre i pružaju podršku za ono što radi.

Ivona i njen suprug su sa naših prostora, ali žive u Švajcarskoj, gdje su prema njenim riječima dosta konzervativniji kada je riječ o društvenim mrežama, i eksponiranju djece, ali i mnogo opušteniji i nisu radoznali kada je riječ o životima drugih, ali kaže da svakako život tamo ima brojnih prednosti.

Dvije starije djevojčice su vrlo radoznale, vole da uče i da istražuju i raduju se svemu novom.

Da se od društvenih mreža može zaraditi potvrđuje i Ivona koja kaže da ima mnogo poslovnih ponuda, ali da pažljivo bira koliko će da ih prihvati, jer svaki posao ako treba da bude kvalitetan, iziskuje mnogo vremena, a vrijeme koje oduzme svojim djevojčicama nema cijenu.



BN TV