Ивона и анђели

Друштвене мреже за Ивону Алексић, представљале су начин забаве. Начин да се повеже са старим пријатељима, да упозна нове, да отпутује посредством фотографија, нађе неку занимљиву модну комбинацију, инспирацију, добар рецепт и идеју за јело и просто начин да прекрати вријеме.

Занимљивости 05.07.2019 | 15:43
Ивона и анђели
Ипак фотографије које је дијелила, начин на који је презентовала моменте из живота који су њој били интересантни допао се многима, те је данас профил на Инстаграму фрау Алексић, један од омиљених и врло познат свим корисницима ове платформе. Мајка Јане, Иве и Миле каже да ни сама није слутила да ће је људи на улици заустављати, тражити да се фотографишу са њом и да ће на неки начин постати популарна.

Ивона се труди да са својим дјевојчицама проводи вријеме што квалитетније, а како је стално са њима труди се да вријеме посвете и учењу, и да развија њихове таленте. Како је интернет мач са двије оштрице, понекада је наилазила и на лоше коментаре, али каже да ипак на срећу преовладавају они позитивни који је бодре и пружају подршку за оно што ради.

Ивона и њен супруг су са наших простора, али живе у Швајцарској, гдје су према њеним ријечима доста конзервативнији када је ријеч о друштвеним мрежама, и експонирању дјеце, али и много опуштенији и нису радознали када је ријеч о животима других, али каже да свакако живот тамо има бројних предности.

Двије старије дјевојчице су врло радознале, воле да уче и да истражују и радују се свему новом.

Да се од друштвених мрежа може зарадити потврђује и Ивона која каже да има много пословних понуда, али да пажљиво бира колико ће да их прихвати, јер сваки посао ако треба да буде квалитетан, изискује много времена, а вријеме које одузме својим дјевојчицама нема цијену.



БН ТВ