Oh, ne, ponovo saga oko Nejmara!

Brazilac se vraća u Barselonu?! Katalonci spremili 100. 000. 000 evra za kupovinu. . .

Fudbal 18.06.2019 | 15:59
Oh, ne, ponovo saga oko Nejmara!
Novo leto, nova saga oko Nejmara. Ne može nijedan julski prelazni rok u poslednjih nekoliko godina da prođe bez Brazilca kao jednog od glavnih aktera. Evo novo leto, evo nove epizode. U ovoj, Nejmar se vraća u Barselonu!

Brazilski Globo Esporto je kao ekskluzivnu vest objavio da se Nejmar vraća tamo odakle je došao u Pari Sen Žermen – u Barselonu. Navodno, samo se čeka zeleno svetlo gazde pariškog kluba, Nasera al Kelaifija, pa da se ceo posao završi.

A, Nejmar je primenio u Pariu isti recept kao u Barseloni kada je hteo da ode: dosađivao je svima kukanjem i žalopojkama, dok im se nije popeo na glavu. Kako tvrde francuski mediji, na Parku prinčeva ne mogu da dočekaju da mu vide leđa.

Barselona će u ovom poslu, ako se informacija pokaže tačnom, proći jako dobro, jer će dobiti igrača nazad za mnogo manju sumu nego što ga je prodala. Katalonci će za Nejmara platiti 100.000.000 evra, a do tog novca će doći prodajom nekih od svojih igrača. Prvi na listi za odlazak su Umtiti, Dembele i Rakitić.

Dve godine je Barselona tražila pravu zamenu za Nejmara, tog krilnog napadača po levom boku i nije uspela da ga nađe. Skupo su plaćena neka pojačanja, koja su se ispostavila kao potpuni promašaj i izgleda da su na Nou Kampu rešili da se okrenu starom rešenju. Ako već Brazilac želi da ide iz Pariza, najbolje je da ode u – Barselonu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar