Ох, не, поново сага око Нејмара!

Бразилац се враћа у Барселону?! Каталонци спремили 100. 000. 000 евра за куповину. . .

Фудбал 18.06.2019 | 15:59
Ох, не, поново сага око Нејмара!
Ново лето, нова сага око Нејмара. Не може ниједан јулски прелазни рок у последњих неколико година да прође без Бразилца као једног од главних актера. Ево ново лето, ево нове епизоде. У овој, Нејмар се враћа у Барселону!

Бразилски Глобо Еспорто је као ексклузивну вест објавио да се Нејмар враћа тамо одакле је дошао у Пари Сен Жермен – у Барселону. Наводно, само се чека зелено светло газде паришког клуба, Насера ал Келаифија, па да се цео посао заврши.

А, Нејмар је применио у Париу исти рецепт као у Барселони када је хтео да оде: досађивао је свима кукањем и жалопојкама, док им се није попео на главу. Како тврде француски медији, на Парку принчева не могу да дочекају да му виде леђа.

Барселона ће у овом послу, ако се информација покаже тачном, проћи јако добро, јер ће добити играча назад за много мању суму него што га је продала. Каталонци ће за Нејмара платити 100.000.000 евра, а до тог новца ће доћи продајом неких од својих играча. Први на листи за одлазак су Умтити, Дембеле и Ракитић.

Две године је Барселона тражила праву замену за Нејмара, тог крилног нападача по левом боку и није успела да га нађе. Скупо су плаћена нека појачања, која су се испоставила као потпуни промашај и изгледа да су на Ноу Кампу решили да се окрену старом решењу. Ако већ Бразилац жели да иде из Париза, најбоље је да оде у – Барселону.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар